U wilt graag energie besparen, maar weet niet hoe?

Stel gerust uw vraag over duurzame energie van Enersolar.

Laat je adviseren door onze experts

Wat zeggen onze klanten over ons

Eduard
22-05-2023
“Van advies tot oplevering goede ervaring opgedaan. Samenwerking met Huibers Electra liep ook goed. Deskundig advies aan de voorkant, met directe planning van plaatsing en offerte. Aansluiting van panelen op het stroomnet vlot na de plaatsing. App voor de monitoring werkt ook goed en leuk te zien wat je bespaart en bijdraag aan een duurzamer milieu.”
Ruben
22-05-2023
“De adviseur welke als eerste langs kwam nam goed de tijd om alles uit te leggen en heeft opgemeten wat de mogelijkheden zijn. In vergelijking met verschillende andere aanbieders waar het op basis van een foto ging voelde dit veel zekerder. Tussen akkoord en offerte ontvang je 2/3 weken voor installatiedatum steeds wat meer info. Installatie van de panelen ging vlot en ze lggen er perfect op.”
Bekijk alle reviews

Onze merken

Over EnerSolar

EnerSolar geeft advies over energiegebruik, uiteraard met de bedoeling dit gebruik zoveel mogelijk te beperken.

Er valt steeds meer terrein te winnen op het gebied van energiebesparing. Wij bieden advies over de meeste efficiënte mogelijkheden voor uw situatie, gebaseerd op de nieuwste kennis over duurzaam wonen en bouwen, zuinig energiegebruik en innovatieve technologie. Wij zijn de specialist in zonnepanelen in Veenendaal. Uw eigen zonnepaneel berekening binnen vijf stappen? Bereken direct uw besparing

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek