download_1.png

Het Flatfix montagesysteem onderscheidt zich doordat het zeer snel én eenvoudig aan te brengen is op platte daken. Dit komt de kwaliteit en levensduur van de gehele PV installatie ten goede.

De 4 unieke eigenschappen

De duurzame Flatfix montagesystemen zijn licht, sterk en vervaardigd van hoogwaardig aluminium met een zeer lange levensduur.

  • snelle en eenvoudige montage door klik systeem
  • lichtgewicht systeem met unieke thermische ontkoppeling
  • zeer geschikt voor grote projecten
  • 20 jaar garantie

De gehele FlatFix range voldoet aan de geldende normen zoals de NEN7250 en het Nederlands bouwbesluit en is getest in de windtunnel.

Materialen en montage

De hoofdcomponenten van het FlatFix systeem worden door middel van slimme klikverbindingen bevestigd waardoor de montagetijd sterk verkort wordt. Door het aerodynamische ontwerp is er sprake van verminderde ballast en krachten op het dak.

Calculatie

Met behulp van de FlatFix calculator kunt u zelf eenvoudig uw project berekenen. Vanuit deze calculatie krijgt u een bouwplan, materialenoverzicht en gegevens over bv. dak- en windbelasting.

 

FLATFIX FUSION

FlatFix Fusion is een revolutionair lichtgewicht platdaksysteem dat ingezet kan worden voor nagenoeg alle platte daken. Met een minimum aan ballast kan het gekoppelde aerodynamische systeem voor zowel grote als kleine systemen worden gebruikt. Het unieke ontwerp laat zich met dezelfde componenten opbouwen in zowel een klassieke Zuid opstelling als ook in een Oost-West of Noord-Zuid opstelling. FlatFix Fusion heeft een opstellingshoek van 13 graden, dit zorgt ervoor dat het PV-systeem bij nagenoeg iedere oriëntatie zeer goede opbrengsten kan behalen.

FlatFix Fusion voorziet in verschillende slimme features waaronder een geïntegreerd kabelmanagement, thermische ontkoppeling van de zonnepanelen en het dak en passieve koeling van de zonnepanelen. Deze features lijden tot een hoger rendement van het PV systeem en een verlenging van de levensduur van zowel de zonnepanelen als het dak.