Wilt u schone en goedkopere energie? Als bedrijf of particulier in de Food Valley kunt u nu deelnemen aan de Food Valley Solar Challenge en omschakelen naar zonne-energie.

Food Valley Solar Challenge koopt grootschalig zonnepanelen in en installeert ze op de daken in de Food Valley regio. Door de grote schaal van het project kunt u de topkwaliteit panelen kopen voor 20-30% onder de marktprijs.

Als deelnemer aan Food Valley Solar Challenge kunt u een pakket met 10, 25, 50 of 100 zonnepanelen aanschaffen. De panelen worden geleverd en geïnstalleerd door onze erkende installateurs en u kunt te allen tijde terecht bij onze helpdesk voor vragen.

  • Grootschalig inkopen
  • Vaste pakketten
  • Kwaliteit
  • Inclusief installatie

Profiteer van gezamenlijk inkopen

Doe nu mee met de Food Valley Solar Challenge en schaf voordelig en eenvoudig zonnepanelen aan! EnerPro koopt grootschalig in en daardoor kunnen wij zeer scherp geprijsde pakketten aanbieden.

Helder, kwaliteit en scherpe prijzen

De Food Valley Solar Challenge staat voor helderheid, kwaliteit en scherpe prijzen. U wilt tenslotte verzekerd zijn van goede service, kwaliteitsproducten en aantrekkelijke prijzen.

Ga nu voordelig voor groen

Let niet alleen op de kosten, maar ook op het milieu. Wordt nu zelf energieleverancier en u bent verzekerd van groene stroom. U wordt minder afhankelijk van prijsstijgingen in de markt. Bovendien levert het een beter energielabel op en stijgt de waarde van uw pand.

Website van de Food Valley Solar Challenge