Als non-profit organisatie steekt u waarschijnlijk uw beschikbare middelen in de door u te behartigen doelen, niet in vaste lasten zoals energiekosten. Zonnestroomsystemen zorgen ervoor dat uw maandelijkse elektriciteitskosten direct omlaag gaan. Uw investering verdient u in 10 jaar of minder terug, wat betekent dat u nog zo'n 15-20 jaar gratis van een lagere energierekening geniet.

 

Scholen

Speciaal voor scholen leveren wij bij een zonnestroomsysteem een informatiepaneel op maat. Een informatiepaneel kunt u op een centrale plek in de school hangen, zodat alle leerlingen en leerkrachten kunnen zien hoeveel energie en CO2 er wordt bespaard. Zo draagt het zonnestroomsysteem niet alleen bij aan het verduurzamen van de school, maar ook aan de bewustwording van de leerlingen.

Overheid

Als overheidsinstelling, provincie of gemeente kan het aantrekkelijk zijn de aanschaf van zonnepanelen door particulieren en bedrijven te stimuleren. Dit kan bijdragen aan de waarde van woningen en gebouwen en helpt bij het behalen van duurzaamheidsdoelstellingen. EnerSolar kan overheden adviseren over de meest stimulerende beleidsvormen (bijv. subsidiestructuren, leningen) voor zonne-energie.

Kijk wat EnerSolar voor u kan betekenen. Ga naar onze Diensten of neem Contact op voor een vrijblijvend advies.