Logo_Jinko_Solar.png

JinkoSolar is een wereldleider in de zonne-industrie. JinkoSolar distribueert haar zonne-energie producten en verkoopt haar oplossingen en diensten aan een gediversifieerd internationale, commerciële en residentiële klanten in China, de Verenigde Staten, Japan, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Chili, Zuid-Afrika, India, Mexico, Brazilië, de Verenigde Arabische Emiraten, Italië, Spanje, Frankrijk, België en andere landen. De producten zijn UL-gecertificeerd. In een laboratorium zijn producten onder extreme omstandigheden getest. Denk aan zoutmist of hoge concentraties ammoniak.

Dit alles om te zorgen dat Jinko-zonnepanelen voldoen aan de hoogste kwaliteiststandaarden. Al vele jaren hanteert Jinko een van de hoogste industriële productiestandaarden. Capaciteit en kwaliteit worden gegarandeerd.

Meer informatie? Neem contact op 

Over de producten

  • Jinko Solar-panelen presteren beter bij hoge temperaturen en hogere luchtvochtigheid dan andere dankzij hun PID-vrije functies.
  • Jinko Solar-zonnepanelen presteren beter in uitdagende (weers)omstandigheden dan minder geavanceerde panelen. Dat komt door superieure mechanische eigenschappen en hoge chemische resistentie.
  • Jinko Solar-panelen genereren meer elektriciteit in de vroege ochtend, laat op de dag en op bewolkte dagen dankzij geavanceerde zonnepaneel- en celtechnologie.
  • Blootstelling aan zelfs kleine hoeveelheden zonlicht zorgt voor een betrouwbare output.

Datasheets

Jinko Solar Tiger N-t Type 60TR 345-365 Watt

Jinko Solar Tiger N-type 66TR 385-405 Watt