Lees hieronder hoe klanten over EnerSolar denken

Onze klanten hebben ons 150 keer beoordeeld met gemiddeld cijfer van 8.8 op een schaal van 1 tot 10.


Klik hier voor alle beoordelingen of lees de laatste 10 hieronder.

De laatste 10 beoordelingen voor Enersolar.

Jose
06-11-2022
“Zowel bij ons vorige huis als ons nieuwe huis EnerSolar panelen op ons dak. We hebben in de afgelopen periode mensen om ons heen ook aangeraden met EnerSolar in zee te gaan.”
Herma
18-10-2022
“We hadden verschillende offertes opgevraagd maar kregen bij geen enkel ander bedrijf zo'n overzichtelijke offerte als bij Enersolar. Alle contacten voor en na plaatsing verliepen heel plezierig en de monteurs waren vriendelijk en hebben heel netjes gewerkt. Inmiddels leveren de panelen al een maand stroom op en zien we (dagelijks) in de app hoeveel dat is.”
Peter
11-10-2022
“Mijn ervaring met EnerSolar is zeer goed. Het is een (niet te groot) bedrijf dat al tientallen jaren ervaring heeft in deze sector. Na een eerste huisbezoek van Rick is een deskundig advies gegeven op basis van mijn wensen, waarna een heldere offerte is afgegeven. Ook de weken voor de installatie was er een goede communicatie: wat kan ik verwachten en wat moet ik alvast voorbereiden. De installatie verliep perfect, de zonnepanelen zijn zeer vakkundig gemonteerd door Omar. Ook de elektrische aansluiting is door Martin netjes opgeleverd. Enig verbeterpuntje is de oplevering, iets meer uitleg over de werking vanvan de App van de zonnestroominstallatiede, zou een uitstekende beoordeling hebben opgeleverd.”
J. Van Den Berg
16-09-2022
“Dit bedrijf komt hun afspraken na en werken naar mijn mening deskundig en professioneel. Gaven ook vooraf aan dat een onderdeel nog niet geleverd kon worden en dat nalevering in september zou komen. Dit onderdeel was niet van wezenlijk belang voor de werking van de panelen en werden de panelen wel geplaatst. De plaatsing door het team was prima en verzorgd.”
Ordes
05-09-2022
“Wat een vreemd en bijzonder klantonvriendelijk bedrijf! Wij wonen bijna 4 jaar in een huis dat wij hebben gekocht met zonnepanelen (ja, uiteraard zat dat in de prijs verwerkt). Al snel blijkt dat wij een lekkage hebben van het dak, alleen op bepaalde momenten (windrichting in een bui). Begonnen met EnerSolar te bellen, we zouden teruggebeld worden maar niets. We hebben emaild, weer niets. Doorzeuren heeft ervoor gezorgd dat iemand kwam kijken. Ja, die jonge heeft toegegeven dat het hun schuld was maar sindsdien hebben we nooit meer iets gehoord. En ja, in al die jaren kunnen we niet bij het apparaat om onze opbrengen te monitoren. Ja, zolder is nog altijd lelijk van de lekkage. In juli heb ik ze zelfs een mail gestuurd dat ik ze aansprakelijk stel, rara ze hebben niets van zich laten horen!! Super onprofessioneel en onvriendelijk.”
Ilker
01-09-2022
“Vanaf het eerste contact tot en met het installeren van de zonnepanelen goede service gehad. Altijd vriendelijk en meedenkend personeel. En het installeren was met een paar uurtjes al klaar.”
Diederik
25-08-2022
“Ik heb het advies en de manier waarop ik contact had met de adviseur als zeer prettig ervaren. Het ging op een vriendelijke manier en ik werd niet gepusht om snel een beslissing te maken. Ook de installatie zelf en het contact met de monteurs verliep vlot en netjes. Ik ben heel blij met hoe EnerSolar alles heeft opgepakt.”
Berend & Annelies
19-08-2022
“Tom en Tom hebben op een prettige wijze 9 zonnepanelen gelegd op drie plaatsen op ons dak. Martin heeft prima het elektra aangelegd. Ze werkten deskundig en je kon goed met ze praten. Fijn dat Enersolar met Nederlandstalige werknemers werkt. Ze hadden een verhuislift bij zich om de spullen naar het dak te brengen: Heel fijn dat er oog is voor goede arbeidsomstandigheden.”
Pauline Van De Weerd
10-08-2022
“Vanaf het offerte gesprek tot en met de installatie, al 2 maanden later, was alles top geregeld. Heldere communicatie en zeer klantvriendelijk.”
Chris
03-08-2022
“Duidelijke uitleg qua opties en snelle levering in een drukke periode. Installatie verliep ook vlot in samenwerking met Huibers Electra.”