Lees hieronder hoe klanten over EnerSolar denken

Onze klanten hebben ons 104 keer beoordeeld met gemiddeld cijfer van 8.9 op een schaal van 1 tot 10.


Klik hier voor alle beoordelingen of lees de laatste 10 hieronder.

De laatste 10 beoordelingen voor Enersolar.

Maarten
13-07-2021
“Ervaren en vriendelijke monteurs.”
Randy Daeseleer
05-07-2021
“Installatie is netjes gedaan. Netjes meegedacht en overleg over hoe en waar e.e.a te plaatsen.”
Bert
05-07-2021
“Bij dit bedrijf word je in de watten gelegd. Uitstekende begeleiding van begin tot eind. Vriendelijke monteurs die de moeite nemen om alles zo mooi mogelijk af te werken.”
Kevin
01-07-2021
“Van offerte tot montage een zeer goede begeleiding. Over alle aspecten wordt meegedacht. Installatie verliep heel soepel en aan de kleinste dingen is zelfs gedacht. Ofwel zeker een aanrader!”
Marja
28-06-2021
“2 maanden geleden gemeld dat er maar de helft opbrengst is. Elke keer gebeld, sporadisch een reactie. Tot op heden nog niets opgelost. Je zou verwachten dat op zijn minst onze naam bekend zou voorkomen!!”
Breunesse
14-06-2021
“Offerte op maat was zo gemaakt door Jeroen. Het contact erna ook zeer goed. Fantastische medewerkers over de vloer tijdens levering en bevestiging van onze zonnepanelen harde werkers Wij zijn zeer tevreden.”
David
14-06-2021
“Onze nieuwe uitbouw was al voorbereid voor zonnepanelen. Veel leveranciers kwamen echter met een standaard aanbieding. De adviseur van EnerSolar is de situatie ter plekke komen bekijken en heeft 2 opties aangeboden, incl uitleg over pro’s en con’s van micro-omvormers. De levertijd was kort. De installatie was in een middag gebeurd, mooi uitgelijnd en bekabeling vakkundig weggewerkt. Zeer tevreden.”
Elisa
10-06-2021
“Ruim vijf maanden na de installatie van de zonnepanelen weten we nog steeds niet of ze allemaal werken. Twee micro-omvormers melden een productiestoring en vier micro-omvormers rapporteren niet. We zijn al maanden bezig om dit opgelost te krijgen. Als we iemand te spreken krijgen, zijn ze vriendelijk en lijken bereidwillig, maar vervolgens gebeurt er niks. Op verzoeken om terug te bellen en mails wordt niet gereageerd.”
Jeroen
03-05-2021
“Alles verliep volgens de planning wat we voor af hadden afgesproken. Ben zeer tevreden over de werkwijze van het bedrijf.”
Rudolf
01-05-2021
“Prima bedrijf! Planning werd iets later dan we aanvankelijk hadden afgesproken en het was voor Enarsolar even zoeken naar de juisye soort en kleur dakpannen. Uiteindelijk erg tevreden!!”