Lees hieronder hoe klanten over EnerSolar denken

Onze klanten hebben ons 159 keer beoordeeld met gemiddeld cijfer van 8.8 op een schaal van 1 tot 10.


Klik hier voor alle beoordelingen of lees de laatste 10 hieronder.

De laatste 10 beoordelingen voor Enersolar.

Rob Blumink
26-01-2023
“Op datum afspraak was men keurig op tijd, maar het stormde geweldig, dus werd alles verplaatst naar de volgende dag. Toen is alles keurig, snel en vakkundig geplaatst. Ook een woord van dank aan dhr. Huibers (elektromonteur) die al het elektrisch, inclusief de meterkast, heeft verzorgd. Al met al ben ik zeer tevreden.”
Francien
26-01-2023
“Toch met spanning de plaatsing afgewacht i.v.m. plaats problemen bij familielid. MAAR... Met name de elektricien en zijn leerling. Wat een toppers en aardig en beleefd. Gehele groepenkast vervangen en keurig werk geleverd. Ook toen ze klaar waren werd alles opgeruimd en keurig achtergelaten. Compliment aan de elektriciens. Zonnepanelen monteurs gingen keurig in overleg en omdat het toch aders gelegd moest worden dan dat het ingeschat was zijn ze eerst in overleg gegaan met ons. Waarom geen 5 sterren: wilde graag nog 1 paneel extra omdat daar toch ruimte voor was. Maar dat is mogelijk maar wel tegen de hoofdprijs (weer installatiekosten ect.). Jammer maar was leuk geweest als in uiteraard de kosten paneel en toebehoren inrekening was gebracht maar in de installatiekosten misschien coulance waren geweest. Al met al erg tevreden hoe zaken gelopen zijn.”
Wijnand
19-01-2023
“Accurate afhandeling tijdens aanschaf en levering”
Nico
16-01-2023
“Snel en vakkundig en schoon afgeleverd. Een genot om te zien hoe zij werken. Al met al : prima mensen . Ps zuinig op zijn .”
Hans
04-01-2023
“Ik heb onlangs zonnepanelen laten installeren door Enersolar. De adviseur was erg vriendelijk en meedenkend. Na het akkoord werd ik goed op de hoogte gehouden en voorbereid op de installatie. De installatie verliep uiteindelijk probleemloos en de monteurs waren erg vriendelijk en professioneel. Op dezelfde dag heb ik de monitoring gekregen en kon ik mijn systeem inzien. Wij zijn meer dan tevreden!”
Wessel
13-12-2022
“Nadat we hadden aangegeven interesse te hebben volgde er zeer snel een bezoek en een advies op maat. Wij hadden bovendien het geluk dat er vrij snel geplaatst kon worden. De installateurs waren erg vriendelijk, vakkundig en dachten goed mee om de installatie zo mooi en onzichtbaar mogelijk te plaatsen. Uiteindelijk is er geen enkele kabel zichtbaar, alles is netjes weggewerkt. Naast de goede service en vakkundige installatie zijn wij ook erg te spreken over de strakke minimalistische uitstraling van de (volledig zwarte) panelen.”
Wim
29-11-2022
“Ik heb een paar firma's offerte gevraagd. Qua prijs was er weinig verschil. Wij waren in tegenstelling tot andere firma's enorm gecharmeerd van julie verkoper, de heer Nijenhuis. De vriendelijkheid en vakkundige uitleg van hem heeft voor ons echt de doorslag gegeven. vriendelijke groet, Wim Dirkse”
Hugo
16-11-2022
“Perfect intake gesprek waar Laurens zeer duidelijk en meegaand was. Offerte volgde direct en was transparant en aantrekkelijk. Redelijk snel de installatie ingepland en alles keurig op één dag gedaan. Binnen alles netjes en goed opgeleverd en achtergelaten en de panelen zelf liggen mooi op het dak.”
Jaap
10-11-2022
“20 oktober heeft enersolar bij ons 8 zonnepanelen geïnstalleerd De technische medewerker heeft in overleg met ons alles goed en netjes geïnstalleerd Ook de panelen zijn prima aangebracht Ook daarna door een medewerker heel geduldig geholpen met de installatie van SolarEdge Wij zijn dik tevreden”
Steef
09-11-2022
“Alle werkzaamheden werden in goed overleg en voor zover ik kan nagaan goed en snel uitgevoerd. Ik was aangenaam verrast toen het bedrijf mij een jaar na plaatsing van de zonnepanelen benaderde met de vraag of alles nog in orde was, welke vraag ik kon beamen.”