Lees hieronder hoe klanten over EnerSolar denken

Onze klanten hebben ons 137 keer beoordeeld met gemiddeld cijfer van 8.8 op een schaal van 1 tot 10.


Klik hier voor alle beoordelingen of lees de laatste 10 hieronder.

De laatste 10 beoordelingen voor Enersolar.

Vincent
12-05-2022
“Vanaf de eerste afspraak liepen de mail contacten prima. Openstaande vragen worden netjes beantwoord of opgezocht. Klant wordt duidelijk van tevoren geïnformeerd wat men kan verwachten. Monteurs komen op afgesproken tijdstip en monteren alles zoals besproken. De btw teruggave moet nog geregeld, maar daar heb ik alle vertrouwen in. Vanaf dezelfde middag al begonnen met energie besparen !!”
Carlo
12-05-2022
“Vandaag 5 mei zou de dag zijn. De 16 zonnepanelen zouden geplaatst worden. Bij het aangaan van de overeenkomst (plaatsen van 16 panelen) aangegeven dat de termijn van plaatsing de hoofdreden was om voor EnerSolar te kiezen. Dit ook schriftelijk laten bevestigen, dat de panelen op 5 mei geplaatst zouden worden. De dag voor de plaatsing bellen ze doodleuk op dat ze de voorkeur geven aan het afmaken van een ander traject. Dat de met mij schriftelijk gemaakte afspraak en mondelinge toezegging er niet toe doet. En de manier waarop ze dit mededelen wekt geen vertrouwen. In het gesprek geven zij geen enkele blijk dat zij hechten aan het nakomen van een afspraak, noch aan het hebben van een tevreden klant, noch aan het zijn van een betrouwbare partner. Een nieuwe datum heb ik ook nog niet. Maar ja, wie zegt dat ze die wel nakomen. Wordt vervolgd.!”
A
10-05-2022
“Een trage start met deels plaatsen van de panelen. Na ruim 3 weken werd deel 1 aangesloten. Over het weekend heen werden alle panelen uit uiteindelijk aangesloten. Medewerkers deden hun best om het goed af te leveren.”
Arjen Lommen
10-05-2022
“Wel een vriendelijk bedrijf, maar zeker geen aanrader. 6 extra panelen gezet 1.5 jaar geleden. Schade aan mijn garagedak (ik heb zelf de kosten gedragen), internetkabel niet aangesloten, app die niet te installeren blijkt (toegezegde hulp bleef uit) ..... als de zon schijnt geeft de Sungrow omvormer een "leakage current" fout 012. Mijn andere oudere zonnepanelen (andere firma) op mijn gewone dak gaan gewoon door met productie; het is dus niet een kwestie van te hoge spanning op het electriciteitsnet. Opbrengst is er alleen als de zon laag staat of als er wolken zijn. Inmiddels 1.5 jaar halve opbrengst of minder. 5 keer bellen om 1 keer "geholpen"te worden (mails reageren ze niet op); sungrow wordt gevraagd mee te kijken, maar je hoort niets meer. Uit eigen onderzoek op internet, lijkt het erop dat de kabel tussen omvormer en electriciteitskast te dun (3x2.5mm ipv 3x4mm) is volgens de standaard norm voor mijn situatie. Wsl kan de omvormer de stroom niet kwijt over de kabel. De (10 jaar) garantie op de spullen lijkt mij gewoon niet in praktijk gebracht te worden en zijn loze woorden.”
Wout En Ans Van Essen
09-05-2022
“Enersolar is echt een aanrader om voor te kiezen. De vriendelijke monteurs Tom en Dokan weten waar over zij praten.”
Gerard
04-05-2022
“Een prima ervaring. Netjes gewerkt en uiterst vriendelijk en behulpzaam.”
Sven
28-04-2022
“fijn adviesgesprek & voorlichting wat het beste bij ons huis past om maximale opbrengst te verkrijgen dankzij zon&licht. Plaatsing & installatie keurig gedaan. TIP: informeer de klant ook over het aangepaste aanvangstijdstip van plaatsen - wachten duurt lang.....”
Rita
24-04-2022
“Aardige adviseur, en vriendelijke monteurs.”
Sven
20-04-2022
“Zowel de eerste afspraak en de montage en het mail contact liepen perfect. Goede na zorg ook met betrekking tot de btw teruggave regeling.”
Geert
12-04-2022
“Snelle en proffesionele montage alles in goed overleg. Ook de verzorging van het stroomgedeelte door Huibers prima geregeld, loop van kabels vooraf besproken.”