Lees hieronder hoe klanten over EnerSolar denken

Onze klanten hebben ons 113 keer beoordeeld met gemiddeld cijfer van 8.9 op een schaal van 1 tot 10.


Klik hier voor alle beoordelingen of lees de laatste 10 hieronder.

De laatste 10 beoordelingen voor Enersolar.

Marco
16-01-2022
“Communication and explanation of the solution was fast and clear, after 1 months solar panels were installed in a professional way. Smooth process.”
Willemsen
15-01-2022
“We hebben een adviseur langs gehad die de situatie van ons dak bekeken heeft. Het dak werd opgemeten en precies bekeken wat er voor ons nodig was. SolarEdge omvormer met zwarte panelen van 365wp. Alle tijd werd genomen om ons advies te geven. Na 6 weken werd de installatie verzorgd. De monteurs begonnen rond 8:30 en in een paar uur lag alles erop. 15:00 uur werd de bus ingepakt en het was een gezellige dag. Complimenten voor hun werkwijze! De app werkt goed , we werden snel geholpen met de vragen die we hadden en nu is het wachten op de echte zon! Kwaliteit en service is wat we gekregen hebben. Bedankt !”
Robin
22-12-2021
“Bijna een jaar geleden zonnepanelen laten instaleren wat heel netjes is gedaan. Een van de omvormers hield er na 9 maanden mee op. Deze is ondertussen vervangen waar ik wel de opmerking wil maken dat het wel lang duurde voordat vervangende onderdeel geïnstalleerd kon worden. Heb begrepen dat dit deels te maken heeft met de voorwaarden van de leverancier maar zou de suggestie willen doen om toch een klein aantal veel gebruikte onderdelen op voorraad te houden mocht er onverhoopt iets stuk gaan.”
Geralt
25-11-2021
“Goed voorbereid kwamen de medewerkers van EnerSolar op de afgesproken dag en tijdstip de zonnepanelen plaatsen. In ons oude huis werd de technische installatie vakkundig en passend binnen de mogelijkheden aangelegd. Het was buitengewoon plezierig om deze mensen over de vloer te hebben. Vriendelijk, vakbekwaam, betrokken en het ging ook nog eens heel snel.”
De Sonnaville
20-10-2021
“Bij mijn buurman zag ik team van Enersolar aan het werk en zag goed werk. Offerte laten maken ,was redelijk bij de weg. De uitvoering;de zonnepanelen zijn netjes op garage gelegd echter het electradeel werd niet professioneel uitgevoerd. Er werden fouten gemaakt betreft plaatsing aardlekautomaat. Op aandringen van mijzelf en buurman(deskundig) alsnog veranderd om ons gerust te stellen. De zaak zelf reageert niet. Offerte is niet volgens opgave uitgevoerd waardoor ik teveel moest betalen. Helaas kan ik dit bedrijf niet aanbevelen.”
X
11-10-2021
“Top service”
Koen Moret
29-09-2021
“Mijn ervaring met de monteurs, het zijn vriendelijke jongens. Bij het plaa tsen hadden ze zilveren zijplaten gebruikt. Dit was niet mooi voor het aanzicht. Ik heb aangegeven dat ik graag deze wil vervangen voor zwarte kleur platen. Dit werd gelijk opgepakt en aangepast.”
Henk
28-09-2021
“Na een bezoek van de adviseur, waren wij prima op de hoogte van de (on)mogelijkheden voor ons huis m.b.t. zonnepanelen. Wij hebben de offerte akkoord verklaard en er werd direct een montage datum in overleg afgesproken. Op de dag van uitvoering keurig op tijd 3 monteurs aanwezig, de heren waren wat normen en waarden betreft uit het goede hout gesneden. Na montage een goede uitleg en alles keurig opgeruimd. After sales is ook prima , goede uitleg over de zaken die je in verband met de BTW teruggave zelf moet regelen. Ook het aanmelden bij je energie leverancier is keurig voorbereid. Kortom heel erg tevreden over dit bedrijf en ik kan dan ook niet anders om ze bij een ieder van harte aan te bevelen.”
Jan Peter Van Barneveld
26-08-2021
“Vandaag zijn de heren van Enersolar bij ons aan het werk. Keurige monteurs met een prima gevoel voor humor. Ze gingen gelijk aan de bak.. ik had koffie aangeboden maar er moest eerst gewerkt worden, zeiden ze. De elektrische installatie wordt door een vakman van Huibers verzorgd. Het is overduidelijk dat ook deze man precies weet waar het om gaat. Ook hier mijn complimenten voor. Laurens, de man die het ons verkocht heeft kwam ook nog even kijken hoe het allemaal verliep. Deze persoonlijke omgang maakt dit bedrijf zeer toegankelijk. Al met al een prima bedrijf welke ik zeker aan zou raden. O ja... voor dat ik het vergeet... een frikandelletje wordt door de heren zeker gewaardeerd ;)”
Maarten
13-07-2021
“Ervaren en vriendelijke monteurs.”