Lees hieronder hoe klanten over EnerSolar denken

Onze klanten hebben ons 108 keer beoordeeld met gemiddeld cijfer van 8.9 op een schaal van 1 tot 10.


Klik hier voor alle beoordelingen of lees de laatste 10 hieronder.

De laatste 10 beoordelingen voor Enersolar.

X
11-10-2021
“Top service”
Koen Moret
29-09-2021
“Mijn ervaring met de monteurs, het zijn vriendelijke jongens. Bij het plaa tsen hadden ze zilveren zijplaten gebruikt. Dit was niet mooi voor het aanzicht. Ik heb aangegeven dat ik graag deze wil vervangen voor zwarte kleur platen. Dit werd gelijk opgepakt en aangepast.”
Henk
28-09-2021
“Na een bezoek van de adviseur, waren wij prima op de hoogte van de (on)mogelijkheden voor ons huis m.b.t. zonnepanelen. Wij hebben de offerte akkoord verklaard en er werd direct een montage datum in overleg afgesproken. Op de dag van uitvoering keurig op tijd 3 monteurs aanwezig, de heren waren wat normen en waarden betreft uit het goede hout gesneden. Na montage een goede uitleg en alles keurig opgeruimd. After sales is ook prima , goede uitleg over de zaken die je in verband met de BTW teruggave zelf moet regelen. Ook het aanmelden bij je energie leverancier is keurig voorbereid. Kortom heel erg tevreden over dit bedrijf en ik kan dan ook niet anders om ze bij een ieder van harte aan te bevelen.”
Jan Peter Van Barneveld
26-08-2021
“Vandaag zijn de heren van Enersolar bij ons aan het werk. Keurige monteurs met een prima gevoel voor humor. Ze gingen gelijk aan de bak.. ik had koffie aangeboden maar er moest eerst gewerkt worden, zeiden ze. De elektrische installatie wordt door een vakman van Huibers verzorgd. Het is overduidelijk dat ook deze man precies weet waar het om gaat. Ook hier mijn complimenten voor. Laurens, de man die het ons verkocht heeft kwam ook nog even kijken hoe het allemaal verliep. Deze persoonlijke omgang maakt dit bedrijf zeer toegankelijk. Al met al een prima bedrijf welke ik zeker aan zou raden. O ja... voor dat ik het vergeet... een frikandelletje wordt door de heren zeker gewaardeerd ;)”
Maarten
13-07-2021
“Ervaren en vriendelijke monteurs.”
Randy Daeseleer
05-07-2021
“Installatie is netjes gedaan. Netjes meegedacht en overleg over hoe en waar e.e.a te plaatsen.”
Bert
05-07-2021
“Bij dit bedrijf word je in de watten gelegd. Uitstekende begeleiding van begin tot eind. Vriendelijke monteurs die de moeite nemen om alles zo mooi mogelijk af te werken.”
Kevin
01-07-2021
“Van offerte tot montage een zeer goede begeleiding. Over alle aspecten wordt meegedacht. Installatie verliep heel soepel en aan de kleinste dingen is zelfs gedacht. Ofwel zeker een aanrader!”
Marja
28-06-2021
“2 maanden geleden gemeld dat er maar de helft opbrengst is. Elke keer gebeld, sporadisch een reactie. Tot op heden nog niets opgelost. Je zou verwachten dat op zijn minst onze naam bekend zou voorkomen!! Na mijn negatieve klacht toch een reactie en de boel is opgepakt en keurig een bos bloemen en excuses gekregen. Dus uiteindelijk toch een goed gevoel bij.”
Breunesse
14-06-2021
“Offerte op maat was zo gemaakt door Jeroen. Het contact erna ook zeer goed. Fantastische medewerkers over de vloer tijdens levering en bevestiging van onze zonnepanelen harde werkers Wij zijn zeer tevreden.”