Lees hieronder hoe klanten over EnerSolar denken

Onze klanten hebben ons 183 keer beoordeeld met gemiddeld cijfer van 8.8 op een schaal van 1 tot 10.


Klik hier voor alle beoordelingen of lees de laatste 10 hieronder.

De laatste 10 beoordelingen voor Enersolar.

Ruben
22-05-2023
“De adviseur welke als eerste langs kwam nam goed de tijd om alles uit te leggen en heeft opgemeten wat de mogelijkheden zijn. In vergelijking met verschillende andere aanbieders waar het op basis van een foto ging voelde dit veel zekerder. Tussen akkoord en offerte ontvang je 2/3 weken voor installatiedatum steeds wat meer info. Installatie van de panelen ging vlot en ze lggen er perfect op.”
Bert
17-05-2023
“Tijdens de offerte aanvraag heb ik goed persoonlijk advies gekregen. Ze waren erg behulpzaam en konden goed uitleggen wat ik nodig had en welke aanpassingen er nodig waren in de meterkast. De prijsopmaak was ook duidelijk en kwam zelfs nog lager uit dan de prijs op de website. Ook de kwaliteit en het vermogen van de zonnepanelen was uiteindelijk beter dan initieel was aangeboden, omdat ze mij uiteindelijk de nieuwste zonnepanlen met het meeste vermogen konden aanbieden. De wachttijd tot installatie viel ook heel erg mee en de installatie is erg vlot en professioneel gegaan. Ook de nazorg is goed met betrekking tot vragen over de monitoring van de zonnepanelen en het opgeleverde vermogen. Ik vind ze erg betrouwbaar.”
Martin
13-05-2023
“Voor de zonnepanelen moest onze meterkast uitgebreid worden. Martin was voor deze klus opgeroepen. Hij is een vakman en heeft zeer goed werk geleverd! hij heeft alles in een keer afgemaakt zodat hij bij het leggen van de zonnepanelen niet meer hoeft te komen. Echt vakwerk!”
Walther
09-05-2023
“zowel qua contact, voorbereiding, levering en montage op vlotte en soepele manier en volgens afspraak verlopen.”
Else
08-05-2023
“Professionele uitvoering. Klantvriendelijke medewerkers.”
Philip
05-05-2023
“Nette offerte en berichtgeving over de planning. Alles volgens afspraak geleverd”
Harrold
03-05-2023
“Na verschillende telefoontjes en offertes was de moed al aardig in de schoenen gezakt. Het was steeds van "uw dak is niet geschikt" of "we kunnen te weinig panelen leggen waardoor uw rendement laag is" of zelfs een offerte met een kraan erbij! Kwam ik bij Enersolar. Na telefonisch contact met Laurens werdt er gesproken over oplossingen en een geschikt legplan met een passend vermogen. Na het opmeten een nette offerte ontvangen en ook met een datum voor montage welke een keertje door overmacht verzet moest worden werd ik keurig op tijd gebeld en werd er snel een nieuwe datum geprikt. De monteur kwam alleen (z'n collega was ziek) deze monteur heeft een dag staan buffelen om de panelen gelegd te krijgen, m'n complimenten. Wild u een goed advies, een eerlijke offerte en een vakkundige installatie bel dan met Enersolar (nee ik heb geen aandelen ;-) )”
Jan
02-05-2023
“Mijn ervaring met dit bedrijf is zeer goed. Enersolar was het enige bedrijf die een gespecificeerde offerte had. Bovendien waren ze zeker niet duur. Hun advies was duidelijk en zonder verkooppraatjes. De plaatsing ging vakkundig en snel. Enkele keren contact gehad ivm specifieke vragen en dat werd telkens goed opgepakt.”
Leonie Van Montfoort
02-05-2023
“Over zowel in de aanloop van plaatsing als de montage op de dag zelf zeer tevreden. Communicatie uitstekend en de uitvoering snel, efficiënt en correct.”
René
30-04-2023
“In een halve dag heeft EnerSolar tien zonnepanelen op het dak bevestigd en aangesloten en alles werkt. Zeer professioneel. En ik heb nog geen lekkages van het dak (regenwater) kunnen ontdekken, ook dat gaat goed tot zover.”