Lees hieronder hoe klanten over EnerSolar denken

Onze klanten hebben ons 229 keer beoordeeld met gemiddeld cijfer van 9.0 op een schaal van 1 tot 10.


Klik hier voor alle beoordelingen of lees de laatste 10 hieronder.

De laatste 10 beoordelingen voor Enersolar.

Ron Bertelink
11-04-2024
“Door goede ervaringen van vrienden was ik bij EnerSolar terecht gekomen. En ook mijn ervaring was helemaal prima. Keurig objectief advies en alles is helemaal volgens afspraak, snel en soepel geregeld. Ook de mensen die de installatie uitvoerden waren vakkundig, netjes en prettig in de omgang. En dat alles voor een prima prijs. Aanrader.”
Timon Haandrikman
07-02-2024
“Alles liep goed van offerte tot montage. Bij vragen kun je gewoon bellen en krijg je Iemand aan de lijn wat ook niet meer zo vanzelfsprekend is. Aardige montage jongens. Prijs kwaliteits verhouding is erg goed. En alles is al in gebruik en de rekining moet nog komen. Dus geen aanbetaling. Team enersolar bedankt.”
Harald
03-02-2024
“Snelle offerte, goed contact en overleg per telefoon. De montage is snel en professioneel uitgevoerd. Elektricien heeft alles goed en veilig aangelegd. Meterkast aangepast en is voor WIFI terug gekomen. Wij zijn zeer tevreden. Factuur komt exact overeen met offerte.”
Jan
23-01-2024
“Hoewel het had gesneeuwd en het dak vol lag met een laag sneeuw en glad was hebben de installateurs binnen de kortste keren de panelen aangebracht en ook de elektrische installatie in de meterkast voltooid. Na 2 uurtjes was het geregeld en werkte alles perfect. Een geweldig team en een geweldige prestatie.”
Erik
23-01-2024
“Zeer nette jongens die komen installeren. Werken netjes en hebben alles bij hun om de installatie zo netjes mogelijk te laten verlopen. Ze hebben zelfs 3 kapotte dakpannen vervangen die kapot waren. (Moet je ze wel zelf hebben liggen natuurlijk) Kortom, heel tevreden over de gehele service van 1e belletje tot huisbezoek en installatie. EnerSolar is Zeker aan te bevelen!”
Marion
17-01-2024
“Vriendelijk personeel wat goed werk afgeleverd heeft. Ben er erg blij mee.”
Dieuwertje
15-01-2024
“Van begin tot het eind super geholpen. Alles heel duidelijk uitgelegd door Laurens. De installatie monteurs zijn ook heel vriendelijk en geven ook duidelijk antwoord op vragen. Daarnaast werken ze heel netjes. Echt een aanrader!”
Henk Jan
29-12-2023
“Ik ben eigenlijk over alle aspecten positief. De offerte wordt pas opgemaakt na een schouw ter plaatse door iemand die verstand van zaken heeft (Laurens in mijn geval). De prijs is zondermeer concurrerend. Afspraken worden stipt nagekomen en de installatie is keurig aangelegd. Je betaalt achteraf als alles werkt. Tevreden klant dus”
Monica
13-12-2023
“Het contact met hun verkoper (Laurens) was zeer prettig en kundig. Enersolar stelt zich klantgericht en flexibel op. De communicatie verliep/verloopt perfect. De panelen liggen er netjes op. De installatie verliep zeer prettig en snel door een team van keurige installateurs. Het werk in de meterkast ziet er ook verzorgd uit. Door de manier waarop je als klant bejegend wordt, heb ik het volste vertrouwen in dit bedrijf. Oók bij eventuele vragen in de toekomst.”
Jimmy
12-12-2023
“Mensen bij dit bedrijf nemen goed de tijd voor je om alles uit te leggen. Ze denken goed met je mee. Ze komen afspraken na en zijn keurig op tijd. Dus super tevreden hierover. Alles ziet er na instalatie mooi uit. Aardige en gezellige monteurs. Kortom een prima ervaring met dit bedrijf.”