Lees hieronder hoe klanten over EnerSolar denken

Onze klanten hebben ons 81 keer beoordeeld met gemiddeld cijfer van 8.9 op een schaal van 1 tot 10.


Klik hier voor alle beoordelingen of lees de laatste 10 hieronder.

De laatste 10 beoordelingen voor Enersolar.

Frans
04-10-2020
“Ik had helemaal geen ervaring met zonnepanelen en wist niet hoe het werkt. Ik heb een goede uitleg gekregen van aan de telefoon, vervolgens kwam er een adviseur langs en kreeg ik gelijk een duidelijke offerte met mijn besparing uitgelegd en wat ik ga betalen. Binnen 3 weken zijn de zonnepanelen op mijn dak gelegd en wekken nu stroom op voor mij. Zeer tevreden met de service, duidelijkheid en snelheid van Enersolar. Laat de zomer maar komen!”
Mark
02-10-2020
“Na telefonisch een afspraak gemaakt te hebben, kregen wij bezoek van de heer Hup. Deze jongeman nam uitgebreid de tijd en heeft ons altijd correct geïnformeerd. Wat een kundige vent. Mensen maken de tent.”
Boudewijn
01-10-2020
“Sinds een paar weken heb ik zonnepanelen via dit bedrijf en heb al heel veel opgewekt. Erg vakkundige mensen en prettige gesprekken.”
Fam. Berends
26-09-2020
“Prettig dat er iemand thuis komt om de mogelijkheden door te nemen en ter plekke te bekijken wat handig is, ook kwa plaatsen van de omvormer en wegwerken van bedrading. Plaatsen ging snel en vakkundig, rekening houdend met wensen van ons als klant. wij wilden graag de draden onder de vloer naar de meterkast en dat werd keurig geregeld. Ook op het platte dak van onze veranda werden de zonnepanelen netjes geplaatst en echt heel mooi afgewerkt. Alles werd mooi dicht afgewerkt, zelfs de buurt zegt dat dit er wel heel netjes uitziet; bijna niet zichtbaar vanaf de straat en toch supernetjes afgewerkt. Top gedaan!”
Dick
26-07-2020
“Commenutatie na plaatsing om contact maken slecht”
Tim
23-07-2020
“In maart 24 zonnepalen op het dak gekregen. Helder advies, snelle en nette installatie en goede opbrengst in de eerste maanden. Vrienden hebben inmiddels 11 panelen laten leggen, daar ging ook alles goed. Zelf nog getwijfeld over de optimizers, maar achteraf blij dat ik ze heb genomen. Leuk om op een app te zien wat ze elke dag opleveren!”
John
25-06-2020
“Toe de 15 panelen in juni 2019 werden geplaatst was het nog een vrij jong bedrijf. zoekende naar het complete juiste product. panelen werden snel geplaatst. de aansluiting in de meterkast verliep miserabel, de metingen klopte niet. naar diverse pogingen lukte het binnen 2 maanden. De eigenaar Rick en ik hadden regelmatig meningsverschillen met elkaar. Nu een jaar verder zijn de metingen nog steeds verschillend met slimme meter. daar ga ik met Rick nog over praten. verder werkt het prima. Geef een jong bedrijf de kans. Ze hebben er echt wel van geleerd. 2 goede werkende buiten teams. Ben er pas nog op bezoek geweest. het oogt zeer goed. ga zo door. john”
Gerard
25-06-2020
“Binnen een halve dag vond er een kennismakingsgesprek plaats om de behoefte en mogelijkheden te inventariseren. Uiterst plezierig. De volgende dag kregen wij een uitgebreide offerte toegezonden. De plaatsing van 14 panelen vond 5 weken later plaats. Netjes geplaatst en goed afgewerkt. Het technische deel werd door installatiebureau Huibers uitgevoerd. De eerste meetresultaten zijn zeer positief. De zon hielp uiteraard een handje mee.”
Nieske Verwoert
17-06-2020
“Kan met vragen of problemen goed terecht bij dit bedrijf. Personeel werkt heel netjes en zijn erg beleefd. Rommel wordt opgeruimd.”
Ton Van Ede
28-04-2020
“Duidelijke offerte, flexibele en professionele montage. Ruim de tijd genomen voor analyse optimale plaatsing bekabeling en omvormer. Daarover ook goed overleg. Specifieke wensen m.b.t. aanpassing meterkast prima uitgevoerd. Deskundig en keurig personeel.”