Lees hieronder hoe klanten over EnerSolar denken

Onze klanten hebben ons 90 keer beoordeeld met gemiddeld cijfer van 9.0 op een schaal van 1 tot 10.


Klik hier voor alle beoordelingen of lees de laatste 10 hieronder.

De laatste 10 beoordelingen voor Enersolar.

Suzan
25-03-2021
“Monteurs waren zeer vriendelijk en behulpzaam en waren verassend snel klaar. Ook duidelijke uitleg”
Erwin
18-03-2021
“Vanaf de eerste folder in februari tot nu een bijzonder betrokken en professionele behandeling. Top installateurs met oog en tijd voor ons als klant en van alle huizen in de straat springt de super mooie plaatsing en afwerking eruit bij ons. Ook alle lof om ruim een maand na installatie nog een telefoontje te krijgen of alles nog goed gaat en hoe we alles beleefd hadden. Dit zeer klantvriendelijke bedrijf is een aanrader!!!!”
Paul
02-03-2021
“Betreft een nieuwe en uitgebreidere installatie. De oude installatie heb ik verkocht. Deze werd gratis en netjes verwijderd. De nieuwe installatie is snel, vakkundig en veilig geplaatst. Op de afgesproken datum stond de bus precies op tijd voor de deur! Na de klus werd alles netjes opgeruimd.”
Frank
02-03-2021
“Goed personeel nette afwerking”
Erik
16-01-2021
“Nadat we online gereageerd hadden, werden we binnen 15 minuten gebeld door Sjoerd. De uitleg was helder en direct bij ons aan tafel maakte hij al de offerte. Nadat alles akkoord was gegeven door ons, werd er binnen enkele dagen een afspraak ingepland. 1 week later lagen alle 14 panelen op ons dak. De installateurs verstaan hun vak, en hebben alles keurig geplaatst, aangesloten en opgeruimd.”
Edwin
15-01-2021
“Mijn ervaring is zeer positief, het contact met Enersolar voordat je de panelen gaat aanschaffen is zeer goed, de adviseurs zijn duidelijk en bereid om alles goed uit te leggen. Er wordt stap voor stap met de klant samen gewerkt om alles voor elkaar te krijgen, telefonisch zijn ze ook goed bereikbaar voor vragen, en mocht het voorkomen dat er niet gelijk antwoord is dan gaan ze het uitzoeken en komen ze er snel op terug. Monteurs zijn vriendelijk, werken netjes, werken ook samen met de klant hoe alles in huis gedaan gaat worden, indien er een betere optie is dan gepland wordt dat ook aangegeven. Na afloop werd alles netjes opgeruimd en afval meegenomen.”
Eric
09-11-2020
“In eerste instantie tevreden over de manier waarop ik werd geholpen. Daarna loopt het echter allemaal een stuk minder. Er waren een aantal zaken niet op orde en het oplossen duurt zo ontzettend lang. Mails worden niet beantwoord, zit al weken met panelen die het niet doen en hoor gewoon niets ..”
Joop
02-11-2020
“Vanaf het begin van het project (Wouter) tot het einde (Gio en Calvin) en zijn fantastische team, alleen maar lof. Meedenkend en vakkundig. Tevens verliep de communicatie met kantoor ook uitstekend. Wij zullen jullie zeker aanbevelen bij vrienden en familie.”
Kraamzorg Betuwe & Gelderse Vallei.
25-10-2020
“Een mooi werk met dit bedrijf kunnen maken. Contacten en afspraken zijn soepel verlopen. De uitvoering is geheel volgens plan en op tijd uitgevoerd. Ze zetten de klant centraal en leveren goed werk tegen een prima concurrerende prijs.”
Frans
04-10-2020
“Ik had helemaal geen ervaring met zonnepanelen en wist niet hoe het werkt. Ik heb een goede uitleg gekregen van aan de telefoon, vervolgens kwam er een adviseur langs en kreeg ik gelijk een duidelijke offerte met mijn besparing uitgelegd en wat ik ga betalen. Binnen 3 weken zijn de zonnepanelen op mijn dak gelegd en wekken nu stroom op voor mij. Zeer tevreden met de service, duidelijkheid en snelheid van Enersolar. Laat de zomer maar komen!”