Lees hieronder hoe klanten over EnerSolar denken

Onze klanten hebben ons 206 keer beoordeeld met gemiddeld cijfer van 8.9 op een schaal van 1 tot 10.


Klik hier voor alle beoordelingen of lees de laatste 10 hieronder.

De laatste 10 beoordelingen voor Enersolar.

Edo
21-09-2023
“Een concurrerende offerte en een goed gevoel bij het bezoek en telefonische contact. We moesten uiteraard wel een paar maanden geduld hebben voordat we aan de beurt waren (goed teken als een bedrijf een volle agenda heeft) . De plaatsing werd in overleg losgekoppeld van de aansluiting binnenshuis. De plaatsing gebeurde vakkundig maar kostte wat dakpannen, maar dat lag vooral aan de kwaliteit van de dakpannen. Gelukkig lukte het om nieuwe dakpannen te bemachtigen en die zijn door de monteurs gelijk geplaatst. De andere dag werd door de top-elektromonteur Martin het werk aan de meterkast heel kundig en netjes uitgevoerd met alle gewenste aansluitingen. En alles is weer netjes en opgeruimd achtergelaten, Jammer dat er die dag geen monteur te bereiken was om de laatste aansluiting op het hoge dak te maken. Dat is na mijn telefonische navraag daarna direct gedaan.”
Carolien Gussinklo
20-09-2023
“Vooraf zijn we goed voorgelicht over de verschillende mogelijkheden.Zowel installateurs, monteurs en Thomas zijn erg vriendelijk en kundig in hun vak.Wij zijn zeer tevreden.Wij raden EnerSolar aan.”
Nadia Mulder
25-08-2023
“Een snelle offerte, afspraak en na 2 weken lagen de panelen al op het dak. Vriendelijk en goede prijs. Top bedrijf”
Bert
24-08-2023
“Kwamen langs voor bezichtiging en uitbrengen offertee. Deed niet elke concurrent. Al tijdens gesprek een goed gevoel bij vakbekwaamheid. Duidelijke offerte maar qua prijs niet echt onderscheidend van andere gegadigde. Toch op basis van gevoel opdracht aan enersolar. Niet teleurgesteld: snelle plaatsing door aardige installateurs die ook nog behulpzaam waren bij aanmelden energieleverancier en installatie app.”
Hans
23-08-2023
“Alles is volgens afspraak verlopen. Zowel buiten als binnen was niet te zien dat er installateurs bezig waren geweest. Een echte aanrader.”
Ruben
23-08-2023
“Enersolar is van het eerste gesprek tot en met het leggen van de panelen erg prettig in de communicatie en service. Het team ging netjes en snel te werk. Er was in de afrondende fase een dakpan vergeten (terug te leggen). Daar kwamen ze speciaal voor terug om het in orde te maken. Enersolar is een aanrader, kwalitatieve zonnepanelen en ze liggen netjes op het dak.”
Rob Van Nimwegen
17-08-2023
“Zeer vriendelijk personeel zowel op kantoor als de installateurs. Werken zeer netjes en exact volgens afspraak. De elektricien was ook een zeer vriendelijke vakman èn werkte uitermate netjes. Dit bedrijf is een aanrader.”
Antoine
10-08-2023
“Snelle en vakkundige installatie. Vriendelijke installateurs en vakkundige elektricien.”
Helen En Harold
08-08-2023
“Het eerste dat opviel bij EnerSolar was de goede bereikbaarheid en het persoonlijk contact. Met vragen konden we nagenoeg altijd meteen terecht bij onze vaste adviseur Jens. Ontwerp en offerte zijn in overleg verschillende keren aangepast aan onze veranderende wensen en inzichten. Het resultaat hadden we steeds per kerende post in onze mailbox. Na opdrachtverstrekking volgde nog een bezoek aan huis om de werkelijke situatie nog eens goed op te nemen. De installatie vond plaats op de afgesproken dag, die helaas erg regenachtig was... Wij hadden er vooraf op aangedrongen vooral geen concessies te doen aan de persoonlijke veiligheid. Daar werd gehoor aan gegeven en er werd uitsluitend met een steiger gewerkt. Het team van Tom en zijn mannen slaagde er ondanks het slechte weer in de achterkant helemaal af te maken maar besloot te stoppen toen de wind opstak. Terecht. Meteen de volgende dag werd, ook weer tussen de buien door, alsnog de voorkant gelegd en het systeem helemaal werkend opgeleverd. Super! De panelen liggen heel mooi strak en functioneren uitstekend. Ook het werk aan de meterkast is heel kundig en netjes uitgevoerd. Alle aanpassingen zitten heel overzichtelijk en logisch bij elkaar, dankzij de toegewijde vakman Martin. En alles is weer netjes en opgeruimd achtergelaten. Top ervaring. Heel veel dank!”
Jean & Mieke
27-07-2023
“Onze ervaring met EnerSolar is zeer goed, van offerte tot plaatsing van het zonnestroomsysteem, alles volgens afspraak. Extra compliment voor de twee monteurs van het bedrijf Van den Berg Installateurs. Zeer vakkundig en netjes. Echte vakmensen. De aftersales van EnerSolar is ook op orde, nog even vragen of alles naar wens is gegaan. Zeer tevreden.”