Lees hieronder hoe klanten over EnerSolar denken

Onze klanten hebben ons 72 keer beoordeeld met gemiddeld cijfer van 8.9 op een schaal van 1 tot 10.


Klik hier voor alle beoordelingen of lees de laatste 10 hieronder.

De laatste 10 beoordelingen voor Enersolar.

Ton Van Ede
28-04-2020
“Duidelijke offerte, flexibele en professionele montage. Ruim de tijd genomen voor analyse optimale plaatsing bekabeling en omvormer. Daarover ook goed overleg. Specifieke wensen m.b.t. aanpassing meterkast prima uitgevoerd. Deskundig en keurig personeel.”
Joris
21-04-2020
“Enersolar is een vriendelijk vlotte bedrijf. Ze hebben mij goed geïnformeerd over de zonnepanelen. Een keurig offerte gemaakt met goede informatie. De zonnepanelen lagen binnen een halve middag op het dak. Goede/vriendelijke installateurs, keurig uitleg gegeven over de app. Al met al, een goed bedrijf waar je u tegen zegt.”
Henk En Nel
28-03-2020
“In de aanbestedingsfase is goed meegedacht om de beste prijs/ prestatie oplossing te bedenken. Op basis van voortschrijdend inzicht werden gewenste aanpassingen soepel behandeld. Omdat de renovatie van ons dak, door overmacht, meerdere keren werd uitgesteld paste Enersolar de geplande levering zonder problemen telkens aan. Over de levering en installatie niets dan lof, professioneel, adequaat en rekening houdend met de corona vereisten. Terwijl we er ons bij betrokken voelden. Ook in de nazorg bleef men ruim binnen de afspraken.”
Piet
05-03-2020
“Vanaf het eerste contact, offerte, tot en met de levering en plaatsen van de zonnepanelen Super Tevreden. EnerSolar is een betrouwbaar bedrijf en is alles tot in de puntjes nagekomen. Ook Installatiebedrijf Huijbers heeft de aanleg super en netjes afgewerkt. Vooral de tijdsduur was snel en adequaat. Een bedrijf om aan te bevelen.!!!”
Erwin
27-02-2020
“Alles volgens planning, proberen alles zo netjes mogelijk te maken zodat je zo min mogelijk kabels ziet zitten en komen met goede ideeën. Een goed op elkaar ingesteld team. En maken waar wat ze afspreken. Top!”
André
27-02-2020
“De installatie is goed verlopen, maar de service daarna lijkt nergens op. Er wordt nauwelijks gereageerd op mails of telefoon en een defect dat bij storm veel herrie veroorzaakte heb ik door een ander bedrijf moeten laten oplossen omdat EnerSolar nauwelijks reageert en als je ze na veel inspanningen wel aan de lijn krijgt, ontkennen ze het probleem zonder ernaar gekeken te hebben. Op enig mee denken, laat staan meedoen, met de klant die een probleem heeft met de door EnerSolar aangelegde installatie heb ik ze niet kunnen betrappen.”
Leon
23-01-2020
“Erg tevreden over EnerSolar. Prima uitleg gehad en snelle communicatie. De plaatsing van de panelen is ook erg goed verlopen. Net bedrijf met goede monteurs die goed werk afleveren. Een dakpan was gebroken tijdens plaatsen van de panelen, maar dit werd keurig door ze opgelost door een nieuwe dakpan te halen en te plaatsen. De app werkt goed en de eerste indruk van de opbrengst ook prima, al is dit nog wat kort om goed te kunnen beoordelen. Wat mij betreft is dit bedrijf zeker een aanrader!”
Christian
22-01-2020
“De panelen zijn in de tuin geplaatst maar ontzettend slordig afgeleverd. Draden hingen los, de panelen zijn golvend afgeleverd, draagbalken van reststukken, (mede de oorzaak van de golvende panelen) , te laag geplaatst zodat gras eronder niet gemaaid kan worden, en werd de opstelplaats rommelig achter gelaten. Daar boven op komt dat de panelen niet allemaal voldoende stroom leveren. De helft van de panelen leveren gemiddeld 20% minder. We zijn meer als een jaar bezig en beloftes worden niet nagekomen. Kortom, onze ervaring is slecht en ik raad dit bedrijf op basis van onze ervaringen ten sterkste af.”
Willem
15-01-2020
“Het eerste gesprek ging prima, goede uitleg. Volgende dag Zonnepanelen besteld. Helaas ging daarna de communicatie heel moeizaam. Is punt van aandacht. Ons dak bleek een uitdaging, hij is rond. Vonden ze achteraf lastig met zonnepanelen te beleggen daar waren wat strubbelingen over van hun kant. Toch is de klus uitmuntend gedaan mede dank zij een professional in het team. Bedankt Tom voor jou snelle reactie en actie, top.”
Michiel
14-01-2020
“Vriendelijke werknemers zowel binnen- als buitendienst! Prima service en goede uitleg! Vakkundig geïnstalleerd! Een echte aanrader!”