Lees hieronder hoe klanten over EnerSolar denken

Onze klanten hebben ons 99 keer beoordeeld met gemiddeld cijfer van 8.9 op een schaal van 1 tot 10.


Klik hier voor alle beoordelingen of lees de laatste 10 hieronder.

De laatste 10 beoordelingen voor Enersolar.

Breunesse
14-06-2021
“Offerte op maat was zo gemaakt door Jeroen. Het contact erna ook zeer goed. Fantastische medewerkers over de vloer tijdens levering en bevestiging van onze zonnepanelen harde werkers Wij zijn zeer tevreden.”
David
14-06-2021
“Onze nieuwe uitbouw was al voorbereid voor zonnepanelen. Veel leveranciers kwamen echter met een standaard aanbieding. De adviseur van EnerSolar is de situatie ter plekke komen bekijken en heeft 2 opties aangeboden, incl uitleg over pro’s en con’s van micro-omvormers. De levertijd was kort. De installatie was in een middag gebeurd, mooi uitgelijnd en bekabeling vakkundig weggewerkt. Zeer tevreden.”
Elisa
10-06-2021
“Ruim vijf maanden na de installatie van de zonnepanelen weten we nog steeds niet of ze allemaal werken. Twee micro-omvormers melden een productiestoring en vier micro-omvormers rapporteren niet. We zijn al maanden bezig om dit opgelost te krijgen. Als we iemand te spreken krijgen, zijn ze vriendelijk en lijken bereidwillig, maar vervolgens gebeurt er niks. Op verzoeken om terug te bellen en mails wordt niet gereageerd.”
Jeroen
03-05-2021
“Alles verliep volgens de planning wat we voor af hadden afgesproken. Ben zeer tevreden over de werkwijze van het bedrijf.”
Rudolf
01-05-2021
“Prima bedrijf! Planning werd iets later dan we aanvankelijk hadden afgesproken en het was voor Enarsolar even zoeken naar de juisye soort en kleur dakpannen. Uiteindelijk erg tevreden!!”
Diederik
30-04-2021
“Van het opvragen van de offerte tot de uiteindelijke montage was Enersolar enorm behulpzaam. Over alle vragen werd meegedacht en de reactietijd was erg snel. Enersolar is transparant, betrouwbaar en weet wat ze doen.”
Antoinet
26-04-2021
“De afspraken die gemaakt zijn met hun, zijn zeer goed uitgevoerd. Ze gaven door wat eventueel anders moet en dat ook uitgevoerd met onze toestemming. Ik zou ze zeker adviseren aan onze vrienden/kennissen. Werken netjes en zorgvuldig. Ze weten waar ze over praten. Top vakmensen.”
Meinte Vink
19-04-2021
“Alles volgens afspraak; snel en vakkundig geinstalleerd.”
Frans
10-04-2021
“Duidelijke uitleg omtrent aanschaf en goede communicatie tijdens het vervolg traject. Klantvriendelijkheid was en is top.”
Suzan
25-03-2021
“Monteurs waren zeer vriendelijk en behulpzaam en waren verassend snel klaar. Ook duidelijke uitleg”