Lees hieronder hoe klanten over EnerSolar denken

Onze klanten hebben ons 76 keer beoordeeld met gemiddeld cijfer van 8.9 op een schaal van 1 tot 10.


Klik hier voor alle beoordelingen of lees de laatste 10 hieronder.

De laatste 10 beoordelingen voor Enersolar.

Tim
23-07-2020
“In maart 24 zonnepalen op het dak gekregen. Helder advies, snelle en nette installatie en goede opbrengst in de eerste maanden. Vrienden hebben inmiddels 11 panelen laten leggen, daar ging ook alles goed. Zelf nog getwijfeld over de optimizers, maar achteraf blij dat ik ze heb genomen. Leuk om op een app te zien wat ze elke dag opleveren!”
John
25-06-2020
“Toe de 15 panelen in juni 2019 werden geplaatst was het nog een vrij jong bedrijf. zoekende naar het complete juiste product. panelen werden snel geplaatst. de aansluiting in de meterkast verliep miserabel, de metingen klopte niet. naar diverse pogingen lukte het binnen 2 maanden. De eigenaar Rick en ik hadden regelmatig meningsverschillen met elkaar. Nu een jaar verder zijn de metingen nog steeds verschillend met slimme meter. daar ga ik met Rick nog over praten. verder werkt het prima. Geef een jong bedrijf de kans. Ze hebben er echt wel van geleerd. 2 goede werkende buiten teams. Ben er pas nog op bezoek geweest. het oogt zeer goed. ga zo door. john”
Gerard
25-06-2020
“Binnen een halve dag vond er een kennismakingsgesprek plaats om de behoefte en mogelijkheden te inventariseren. Uiterst plezierig. De volgende dag kregen wij een uitgebreide offerte toegezonden. De plaatsing van 14 panelen vond 5 weken later plaats. Netjes geplaatst en goed afgewerkt. Het technische deel werd door installatiebureau Huibers uitgevoerd. De eerste meetresultaten zijn zeer positief. De zon hielp uiteraard een handje mee.”
Nieske Verwoert
17-06-2020
“Kan met vragen of problemen goed terecht bij dit bedrijf. Personeel werkt heel netjes en zijn erg beleefd. Rommel wordt opgeruimd.”
Ton Van Ede
28-04-2020
“Duidelijke offerte, flexibele en professionele montage. Ruim de tijd genomen voor analyse optimale plaatsing bekabeling en omvormer. Daarover ook goed overleg. Specifieke wensen m.b.t. aanpassing meterkast prima uitgevoerd. Deskundig en keurig personeel.”
Joris
21-04-2020
“Enersolar is een vriendelijk vlotte bedrijf. Ze hebben mij goed geïnformeerd over de zonnepanelen. Een keurig offerte gemaakt met goede informatie. De zonnepanelen lagen binnen een halve middag op het dak. Goede/vriendelijke installateurs, keurig uitleg gegeven over de app. Al met al, een goed bedrijf waar je u tegen zegt.”
Henk En Nel
28-03-2020
“In de aanbestedingsfase is goed meegedacht om de beste prijs/ prestatie oplossing te bedenken. Op basis van voortschrijdend inzicht werden gewenste aanpassingen soepel behandeld. Omdat de renovatie van ons dak, door overmacht, meerdere keren werd uitgesteld paste Enersolar de geplande levering zonder problemen telkens aan. Over de levering en installatie niets dan lof, professioneel, adequaat en rekening houdend met de corona vereisten. Terwijl we er ons bij betrokken voelden. Ook in de nazorg bleef men ruim binnen de afspraken.”
Piet
05-03-2020
“Vanaf het eerste contact, offerte, tot en met de levering en plaatsen van de zonnepanelen Super Tevreden. EnerSolar is een betrouwbaar bedrijf en is alles tot in de puntjes nagekomen. Ook Installatiebedrijf Huijbers heeft de aanleg super en netjes afgewerkt. Vooral de tijdsduur was snel en adequaat. Een bedrijf om aan te bevelen.!!!”
Erwin
27-02-2020
“Alles volgens planning, proberen alles zo netjes mogelijk te maken zodat je zo min mogelijk kabels ziet zitten en komen met goede ideeën. Een goed op elkaar ingesteld team. En maken waar wat ze afspreken. Top!”
André
27-02-2020
“De installatie is goed verlopen, maar de service daarna lijkt nergens op. Er wordt nauwelijks gereageerd op mails of telefoon en een defect dat bij storm veel herrie veroorzaakte heb ik door een ander bedrijf moeten laten oplossen omdat EnerSolar nauwelijks reageert en als je ze na veel inspanningen wel aan de lijn krijgt, ontkennen ze het probleem zonder ernaar gekeken te hebben. Op enig mee denken, laat staan meedoen, met de klant die een probleem heeft met de door EnerSolar aangelegde installatie heb ik ze niet kunnen betrappen.”