Medewerker verkoop binnendienst

We groeien hard, erg hard! Om deze groei door te zetten zijn wij op zoek naar de beste mensen. Mensen die vanuit hun eigen vakgebied, in combinatie met een sterke persoonlijkheid het verschil willen maken. Zet jij altijd een stap extra en heb jij de natuurlijke drang om alles en iedereen een stap voor te blijven? Dan pas jij bij ons en ontmoeten wij jou graag!

Wie zijn wij?

EnerSolar zonne-energie is niet zomaar een bedrijf dat zonnestroomsystemen verkoopt. EnerSolar is opgericht vanuit de gedachte de klant volledig te ontzorgen en zonder problemen te voorzien van zonne-energie. Dit doen wij elke dag weer met enthousiaste werknemers die kennis van zaken hebben. Omdat wij erin geloven dat ieder individu in zijn eigen energiebehoeften kan voorzien.

De vacature

Om onze (toekomstige) klanten snel van passend advies op maat te voorzien, houd jij je bezig met het snel opvolgen van nieuwe leads. Deze leads komen o.a. bij ons binnen via affiliate-partners, onze website en via onze ambassadeurs. Met je pro-actieve instelling neem je direct telefonisch contact met ze op om hun interesse om te zetten in een afspraak met één van de accountmanagers. Om dit op de juiste manier te kunnen doen beschik je over een groot verantwoordelijkheidsgevoel en sterke communicatieve vaardigheden. De focus ligt hierbij op kwaliteit, minder op kwantiteit.

Als medewerker verkoop binnendienst ben je representatief en werk je fulltime. Je krijgt een interne opleiding zodat je goed voorbereid aan de slag gaat.

De afdeling sales zorgt met een mix van online en offline kanalen voor een constante aanwas van nieuwe klanten. Het imago van EnerSolar zonne-energie als klantvriendelijke totaalleverancier van zonnepaneleninstallaties moet altijd het uitgangspunt zijn.

Dit ben jij

· Je beschikt over sterke, communicatieve vaardigheden

· Je bent commercieel ingesteld

· Je werkt gestructureerd

· Je ben pro-actief

· Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel

· Je barst van de positieve energie

· Je woont in (de omgeving van) Veenendaal

Dit bieden wij

· Een uitdagende, commerciële functie in een jong team en energiek bedrijf

· Goed basissalaris op basis van kennis en ervaring

· Uitstekende bonussen

· Energieke collega’s met passie voor hun vak

· Een snelgroeiend online- en offline bedrijf

· De kans om Nederland te verduurzamen met zonne-energie

Enthousiast over deze functie?

Heb jij interesse in deze functie en ben jij full-time beschikbaar? Stuur je CV naar Justin@enersolar.nl èn stuur je motivatie als spraakbericht of video via whatsapp naar 06-83588908.