Wat doet EnerSolar zonne-energie tegen het Coronavirus?

Het nieuws wordt momenteel gedomineerd door het Coronavirus en de maatregelen van het kabinet hebben verregaande consequenties voor onze samenleving. We nemen de maatregelen van het kabinet zeer serieus en doen er alles aan om klanten en werknemers te beschermen.

Voortzetting van verkoop en levering zonnesystemen

Gezondheid staat uiteraard voorop, maar wij geven ook graag gehoor aan de oproep van onze minister-president Rutte om de economie en het leven zoveel mogelijk door te laten gaan. We stellen alles in het werk om de verkoop en levering van zonnesystemen aan klanten en partners voort te zetten. Uiteraard passen wij hierbij onze werkprotocollen aan en staat de gezondheid van werknemers, installateurs en onze collega’s voorop. Bij een adviesgesprek nemen wij altijd een mondkapje mee. 

Openingstijden zijn ongewijzigd

Onze medewerkers werken zoveel mogelijk vanuit huis. Ze hebben toegang tot alle middelen om onze huidige en toekomstige klanten verder te helpen in de overstap op zonnestroom. Onze openingstijden blijven dus ongewijzigd. 

Installatie Protocol wordt aangepast

Onze installateurs zijn nog volop bezig met de geplande installaties. Uiteraard nemen zij gepaste voorzorgsmaatregelen en is ons installatie protocol aangepast. 

Bedankt!

We willen jullie bedanken voor het vertrouwen, ook in deze onzekere tijd. Laten we goed op elkaar passen en elkaar een hart onder de riem steken. Mocht de situatie op welke manier dan ook veranderen dan brengen we jullie snel op de hoogte.

Wij van EnerSolar zonne-energie wensen jullie alle goeds toe in deze spannende tijd.