EnerSolar zonne-energie organiseert, in samenwerking met Huibers Electra op maandag 26 november 2018 een informatieavond over zonne-energie.

Deze avond zal plaatsvinden op het kantoor van EnerSolar zonne-energie. De gemeente wil zich inzetten om de opwekking van duurzame energie in Veenendaal te vergroten en streeft ernaar om in 2035 evenveel duurzame energie op te wekken als er in Veenendaal gebruikt wordt. 

Er zijn echter nog onbenutte kansen om de duurzaamheid te vergroten. Zo wordt er nog weinig gebruik gemaakt van zonne-energie. Dit is wat ons betreft een gemiste kans. Zonne-energie levert diverse voordelen op:

  • Besparen op uw energierekening
  • Milieuvriendelijk
  • Woningwaarde stijgt
  • Belastingvoordeel

Ins en outs

Op de informatieavond komen aanwezigen alles te weten over de aanschafprijs, terugverdientijd, rendement op de investering bij het installeren van zonnepanelen en daarnaast het belastingvoordeel waarbij u de volledige BTW over de zonnepanelen terug kunt krijgen. Om deze en andere vragen te beantwoorden, zullen Gert-Jan Oosterhagen en Rick van Manen van EnerSolar zonne-energie en Martijn Huibers van Huibers Electra uitleg geven over de ins en outs van zonnepanelen en zonnestroom.

Wij nodigen u van harte uit voor deze avond! Deze is vrij toegankelijk voor alle geïnteresseerden. Na afloop is er volop gelegenheid tot napraten. Aanmelden kan via gertjan@enersolar.nl of bellen naar (0318) 757 888.

  • Datum: Maandag 26 november 2018
  • Locatie: EnerSolar zonne-energie, Kernreactorstraat 13c in Veenendaal 
  • Tijd: Programma begint om 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur

Als u nog vragen heeft, kunt u contact opnemen met Gert-Jan Oosterhagen, email: gertjan@enersolar.nl telefoonnummer 0318-757888.