LG Solar verhoogt vermogens zonnepanelen met 5%

LG breidt het vermogen van diverse zonnepanelen uit. Voor het zonnepaneel LG NeON 2 gaat het vermogen van 340 naar 350 tot 355 wattpiek en voor het zonnepaneel NeON 2 Black gaat dit van 325 naar 340 wattpiek.

LG verhoogt in de nazomer van dit jaar de prestatieniveaus van al zijn modules met zo'n 5 procent en legt hiermee naar eigen zeggen de basis voor verdere groei. Het is mogelijk om voor deze modules een pre-order te plaatsen.

NeON R

​LG introduceerde half juli al het nieuwe zonnepaneel NeON R in de  V5-serie en startte direct met de uitlevering van dit zonnepaneel met een vermogen van 375 wattpiek. 

 

‘De huidige ontwikkeling toont aan dat de vraag naar hoogwaardige, krachtige premiummodellen blijft toenemen’, stelt Michael Harre, vice president EU Solar Group bij LG. ‘De prestaties en betrouwbaarheid van zonnepanelen worden steeds belangrijker binnen het selectieproces en zo komen consumenten bij onze premium modules uit. Zij profiteren niet alleen van onze kwaliteit in de vorm van betere prestaties, maar bijvoorbeeld ook van uitgebreide prestatiegaranties. Om het vertrouwen van gebruikers en partners verder te versterken, blijven we onze highperformancemodules verder ontwikkelen.’