Over EnerSolar

EnerSolar zonne-energie is niet zomaar een bedrijf dat zonnestroomsystemen verkoopt. Opgericht vanuit de gedachte de klant (zowel zakelijk als particulier) volledig te ontzorgen en zonder problemen te voorzien van zonne-energie. Dit doen wij elke dag weer met enthousiaste werknemers die kennis van zaken hebben. Omdat wij erin geloven dat ieder individu in zijn eigen energiebehoeften kan voorzien.

Bij EnerSolar bent u verzekerd van een helder beeld over de investering, opbrengst en terugverdientijd van uw zonnepanelen. Ook kunt u bij ons terecht voor fiscaal advies, financiering (zakelijk en particulier), verzekering, subsidies en de gevolgen voor uw woning of pand (waardestijging). Zo bieden wij u net dat beetje meer.

Achtergrond

EnerSolar vloeit voort uit het in 2008 opgerichte bedrijf EnerPro advies- en ingenieurs bureau. Een jong en innovatief bedrijf dat een bewuste omgang met energie wil stimuleren. EnerPro doet dit door middel van het geven van energie adviezen en het leveren van energielabel bedrijfspanden. De oprichters van EnerPro hadden alleen het gevoel dat ze de laatste schakel misten. Wil je daadwerkelijk een bewuste omgang met energie stimuleren dan moet je niet alleen advies bieden, maar vervolgens ook het vervolgtraject waarin voorgestelde maatregelen doorgevoerd worden, begeleiden. Vanuit deze gedachte, en vanuit de toenemende vraag van klanten, is er besloten EnerSolar op te richten. De zonnepanelen specialist in Veenendaal en omstreken. 

 

Onze mensen