Wij zijn EnerSolar! 

 

Dit is ons team! Wij regelen alles rondom uw zonnepanelen: het advies, de voorbereiding, de aanschaf van producten én de installatie. Alleen door een goede samenwerking kunnen we deze resultaten behalen en verbeteren. Vanuit ons kantoor in Veenendaal werken wij iedere dag weer met veel enthousiasme om dit voor elkaar te krijgen.

Hoe het allemaal begon!

In 2008 werd het bedrijf EnerPro advies- en ingenieursbureau opgericht als afstudeerproject door Rick van Manen voor de opleiding werktuigbouwkunde. In 2011 vloeide hier het bedrijf EnerSolar zonne-energie uit voort. Daarnaast werd er gewerkt aan innovatieve projecten zoals Sustainable Playgrounds. Dit als doel om duurzame energie leuk en toegankelijk te maken voor iedereen. Sinds 2020 is Mark Jansen betrokken bij EnerSolar. Hij heeft een achtergrond in de zonne-energie sector en is gespecialiseerd in zakelijke projecten voor midden- en kleinbedrijven en landbouwers. 

In ruim 10 jaar is EnerSolar zonne-energie uitgegroeid tot dé expert in zonne-energie in de provincie Utrecht en omstreken.

Mark Jansen en Rick van Manen