Wij zijn EnerSolar! 

 

Ons team! We zijn al jaren met veel plezier actief in de zonne-energie branche: voor zowel het advies over zonnepanelen als het realiseren van de installatie en de persoonlijke service hierna. Zo hebben wij nu al ruim 150.000 zonnepanelen geplaatst. Via ons aanbod kan iedereen met een geschikt dak profiteren van eigen zonnepanelen.

Ingenieur, oprichter en directie

In 2008 voltooide Rick zijn opleiding werktuigbouwkunde aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen succesvol. De toon was gezet met het gezamenlijk opzetten van het bedrijf EnerPro advies- en ingenieursbureau als afstudeerproject. Zo'n project was nog nooit eerder uitgevoerd door technische studenten. 

Kort na de start van het bedrijf heeft Rick zijn EPA-adviseursdiploma behaald, wat hem geschikt maakt woningeigenaren te voorzien van een kwalitatief hoogwaardig advies wat betreft het energieverbruik van hun woning. 

Sinds 2011 is EnerPro gestart met innovatieve projecten als Sustainable Playgrounds en EnerSolar zonne-energie, met als doel duurzame energie leuk en toegankelijk te maken voor iedereen.


 

Rick van  Manen

Directie

Kauffman Global Scholar | Entrepreneur @EnerPro @EnerSolarNL @PlaySustainable | Student Bedrijfskunde (Radboud Universiteit) | Werktuigbouwkundige | #Veenendaal