Of u nu alleen woont of een groot gezin heeft, u kunt altijd geld besparen met zonnepanelen. EnerSolar kijkt naar uw individuele wensen en behoeften. Op basis van uw unieke situatie adviseren we u over de meest voordelige optie in zonne-energie. Kijk voor een indicatie naar onze ZonThuis pakketten.

Advies aan huis

Meer weten over onze zonnepanelen? U bent van harte welkom in onze showroom, maar we komen ook graag bij u thuis op bezoek. Zo kunnen we direct de voor u passende mogelijkheden bespreken. Wij zijn flexibel en zijn zowel overdag als ‘s avonds beschikbaar. Natuurlijk is het eerste gesprek vrijblijvend en gratis, het kost u alleen ongeveer een uur van uw tijd.

Neem contact met ons op

Waarom kiezen voor EnerSolar?

EnerSolar is opgericht vanuit de gedachte de klant. Wij willen de klant  volledig ontzorgen en zonder problemen voorzien van zonne-energie. Wij verzorgden al veel van deze duurzame investeringen van A tot Z. Van adviesgesprek tot de productie van zonne-energie.

  • Samenwerken met EnerSolar betekent voor u:
  • Vrijblijvend advies bij u thuis
  • Compleet advies op maat van A - Z: investering, financiering, terugverdientijd, subsidies en installatie
  • Persoonlijk inmeten van het dak door EnerSolar
  • Hoogwaardige zonnepanelen en omvormer
  • 100% achteraf betalen

Al sinds 2009 voorzien wij gemiddeld 200 woningen per jaar van zonnepanelen. De zonnepanelen plaatsen wij op verschillende manieren: meestal op het dak van een woonhuis, maar ook op garages, schuren en tuinhuizen. Uiteraard bepaalt de potentiële energieopbrengst de keuze van de plek van de zonnepanelen, maar ook de uitstraling van uw woning speelt een belangrijke rol.

Installatie

Na ons persoonlijk advies komen wij de zonnepanelen installeren. Onze gespecialiseerde installateurs komen uw zonnepanelen installeren. Wij maken aanpassingen in de meterkast en stellen uw netbeheerder en energieleverancier op de hoogte. Zo hoeft u zich nergens zorgen over te maken. Ook kunnen we u helpen bij het aanvragen van subsidies en het regelen van financiering en verzekering van uw zonnepanelen. 

Met onze A-kwaliteit zonnepanelen wordt uw woning meer waard, dalen uw vaste lasten aanzienlijk en ontvangt u meer rendement op uw investering dan bij een spaarrekening. Daarnaast zijn zonnepanelen natuurlijk ook goed voor het milieu.

Kijk wat EnerSolar voor u kan betekenen. Neem Contact op voor een vrijblijvend advies.