EnerSolar beschikt over vakkundige installateurs die uw pakket op uw dak komen plaatsen en aansluiten op het elektriciteitsnetwerk. Zo heeft u geen omkijken naar de installatie en bent u verzekerd van kwaliteit. De prijs voor installatie is altijd inbegrepen in onze pakketprijzen en offertes.

EnerSolar heeft zowel het kwaliteitscertificaat van KvINL als het 'zonnekeur' certificaat verkregen. Wij zijn erkend door onafhankelijke Stichting Erkenning Installatiebedrijven (SEI). Deze erkenning vereist aantoonbare bekwaamheid op alle gebieden van het vak: van de theoretische kennis over werking en rendement van zonne-energie tot en met montage op het dak en aansluiting op het lichtnet.

We zijn trots op ons team wat dit keurmerk met veel energie heeft weten te behalen!

 

Veiligheid

Veiligheid staat voorop bij de installatie van de zonnepanelen. Onze adviseurs zullen tijdens het adviesgesprek inschatten wat er nodig is om onze installateurs veilig te kunnen laten werken. Daarnaast beschikken onze installateurs over het VCA certificaat en zullen ze op de dag van de installatie nogmaals de meest veilige manier van werken hanteren. 

Wensen van de klant

Hoewel de adviseur tijdens het adviesgesprek aan huis al de belangrijkste zaken heeft genoteerd, kan het voorkomen dat u nog iets net even anders ge├»nstalleerd zou willen hebben (bijvoorbeeld ten aanzien van de plaats waar de omvormer komt te hangen). Uiteraard is er gelegenheid om dit te bespreken met onze monteurs. Zij kunnen aangeven of dit wel of niet mogelijk is.

 

Deze pagina delen via: