Met een laadpaal thuis laadt u snel en goedkoop uw elektrische of hybride auto op. Betaal nooit te veel voor het opladen van uw auto, kies voor een laadpaal van EnerSolar zonne-energie.

  • Laadt 10x sneller op dan via het stopcontact;
  • laadt goedkoop thuis op;
  • geeft maximaal vermogen aan uw auto.

Informatie aanvragen

Laadpaal aan huis

Plaats een laadpaal aan huis. Ervaar de voordelen. Heeft uw auto behoefte aan stroom? Geen probleem. Met een laadpaal thuis heeft u altijd plek om uw auto op te laden. Wanneer u maar wilt. Het gedoe met laadpalen die al in gebruik zijn, behoort tot de verleden tijd.

De laadpalen van EnerSolar worden geleverd inclusief beveiliging, een elektrische sleutel in de vorm van een laadpas. Hierdoor bent u verzekerd dat andere mensen uw laadpaal niet zonder toestemming kunnen gebruiken. 

Voordelen van een laadpaal aan huis

Er zijn verschillende voordelen voor een laadpaal bij u thuis:

  • U laadt uw auto op wanneer u dit wil;
  • u betaalt minder dan bij een publieke laadpaal;
  • u verrekent eenvoudig uw kosten.

 

Wallbox laadpalen van EnerSolar

Onze Wallbox laadpaal is een slimme ev-lader die zich automatisch aanpast aan de auto die eraan verbonden is. Hybride auto of toch volledig elektrisch? Geen enkel probleem. De lader laadt 10x sneller op dan via het stopcontact.

 

Wallbox Pulsar

"Wallbox Pulsar laadpaal"

 

De Wallbox Pulsar is ontwikkeld om uw elektrische auto een krachtige slimme lader in een klein formaat te geven.
Hij is perfect voor dagelijks gebruik aan huis. De compacte afmetingen en het minimalistische ontwerp passen in elke garage en deze worden versterkt door de vele functies die op de my Wallbox-app te vinden zijn.

 

 

Wallbox Copper

"Wallbox Copper laadpaal"

De Wallbox Copper is ontworpen om veelzijdigheid, betrouwbaarheid en elegantie te bieden aan bedrijven die hun commerciële parkeerplaatsen willen elektrificeren. Dankzij het geïntegreerde stopcontact garandeert de Copper SB-lader de tevredenheid van EV-rijders. Hierdoor is EV-laden voor elk elektrisch voertuig op de markt mogelijk. Met de RFID kaartlezer kiest u wie toegang krijgt tot uw oplader en met de myWallbox-app maakt u eenvoudig verbinding met de oplader. 

 

 

 

 

Wallbox App

"Wallbox laadpaal App"Volg de status van uw lader en bedien het op afstand, waar u ook bent.

Programmeer uw lader zodat het alleen oplaadt wanneer de stroomkosten laag zijn.

Bekijk real-time statistieken.

Bescherm uw lader door het te blokkeren tegen ongewenst gebruik.

 

 

Laadpaal kopen

Koop een laadpaal en krijg uw eigen oplaadstation thuis. Met het kopen van een laadpaal bent u niet meer afhankelijk van openbare laadpalen, hoge kosten of de stress of u wel genoeg in uw auto hebt zitten, bij het wegrijden vanaf huis. 

Met uw eigen laadpaal, heeft u altijd de garantie dat uw auto volledig is opgeladen. U betaalt nooit meer dan de huidige stroomprijzen, of laadt uw auto gratis op met uw zonnepanelen. Ook dat is EnerSolar. De kracht van de zon gecombineerd met het snelle laden van de laadpalen.