logo_Valk.jpg

Sinds 1963 is Van der Valk Systemen al een begrip op het gebied van bevestigingsmateriaal in de glastuinbouw en industrie. Het solarbevestigingsmateriaal is gemaakt om onderhoudsvrij te functioneren en zich te onderscheiden in duurzaamheid, functionaliteit en montagegemak. De systemen zijn ontwikkeld volgens wereldwijd geldende normeringen.

Met de toevoeging van Van der Valk Solar voegt Solarclarity montagesystemen toe waarbij bij de ontwikkeling goed is nagedacht over installatiegemak en –snelheid. Zo zijn de systemen modulair opgebouwd en zijn veel componenten voorgemonteerd. Daarbij biedt Van der Valk een oplossing voor bijna alle typen daken, of er nu behoefte is aan een schans, veldopstelling, portrait plaatsing, een inlegsysteem, een vaste bevestiging of iets heel anders; alles is mogelijk.

De Van der Valk systemen worden uitvoerig getest door middels zogenoemde Computational Fluid Dynamics-simulaties (CFD). Tijdens deze test wordt het systeem in verschillende simulaties blootgesteld aan luchtstromingen en turbulenties die overeenkomen met windkracht 12 Beaufort.

 

WAAROM KIEST U VAN DER VALK SOLAR

Alle montagesystemen van Van der Valk zijn modulair opgebouwd. De componenten zijn snel en eenvoudig te installeren doordat het is vervaardigd uit lichtgewicht materiaal en door de voormontage van essentiële componenten.

Het montagesysteem kan op elke gewenste hellingshoek.

Het montagesysteem is geschikt voor zowel panelen met frame als zonder frame.

Fabrieksgarantie De fabrieksgarantie is 10 jaar.

 

 

 

Datasheets