Werken bij EnerSolar zonne-energie

We groeien hard, erg hard! Om deze groei door te zetten zijn wij op zoek naar de beste mensen. Mensen die vanuit hun eigen vakgebied, in combinatie met een sterke persoonlijkheid het verschil willen maken. Zet jij altijd een stap extra en heb jij de natuurlijke drang om alles en iedereen een stap voor te blijven? Dan pas jij bij ons en ontmoeten wij jou graag!

Wie zijn wij?

EnerSolar zonne-energie is niet zomaar een bedrijf dat zonnestroomsystemen verkoopt. EnerSolar is opgericht vanuit de gedachte de klant (zowel zakelijk als particulier) volledig te ontzorgen en zonder problemen te voorzien van zonne-energie. Dit doen wij elke dag weer met enthousiaste werknemers die kennis van zaken hebben. Omdat wij erin geloven dat ieder individu in zijn eigen energiebehoeften kan voorzien.

Zie jij het als een uitdaging om elke dag samen met je team de mooiste installaties in Nederland te maken. Wil jij jezelf ontwikkelen tot allrounder en ben je bereid tot bijscholing, dan past EnerSolar zonne-energie wellicht bij jou! Klik hier voor meer informatie over de vacature monteur zonnepanelen.

De afdeling sales zorgt met een mix van online en offline kanalen voor een constante aanwas van nieuwe klanten. Het imago van EnerSolar zonne-energie als klantvriendelijke totaalleverancier van zonnepaneleninstallaties moet altijd het uitgangspunt zijn. Klik hier voor meer informatie over de vacature medewerker (junior) accountmanager.

Enthousiast over deze functie(s)?

Kom jij ons energieke team helpen, zodat iedereen binnenkort zonnepanelen op het dak heeft? Reageer met je motivatie en CV door een mail te sturen naar mark@enersolar.nl Vragen? Stel ze aan Mark Jansen: 0318 - 757 888.