In 5 stappen uw zonnepaneel berekening!
 

U heeft onze bespaarcalculator ingevuld, geweldig! U ziet hierboven nu uw berekening: de gemiddelde besparing per jaar, hoeveel panelen u hiervoor nodig heeft en binnen hoeveel jaar u dit heeft terugverdiend. Wat betekenen bovenstaande cijfers precies? Wat betekent het plaatsen van zonnepanelen voor uw huishouden en het belangrijkste: wat moet u doen om dit te realiseren?

 

Goed voor de portemonnee én voor het milieu

Zonnepanelen leveren niet alleen geld op, maar het plaatsen van zonnepanelen bespaart ook CO2 uitstoot. Hoe zit dit precies? Door het plaatsen van zonnepanelen maakt u gebruik van een energiebron waarbij geen CO2 vrijkomt tijdens het opwekken van stroom. Hierdoor vermindert u de CO2-uitstoot in ons land. Daarnaast bespaart u per opgewekte kWh 0,46 kilo CO2. En dat staat, in het geval van een huishouden van 4 personen, gelijk aan 34 ritjes naar Berlijn met de auto of 9224 wasjes. Met het plaatsen van zonnepanelen voorkomt u dus dat die CO2 de lucht in gaat. Goed bezig!

 

Terugverdientijd van zonnepanelen

In het voorbeeld van een huishouden van 4 personen: wat is precies de terugverdientijd?  De terugverdientijd is de tijd die het duurt voor de investering is terugverdiend en zichzelf daarmee heeft uitbetaald. Na die tijd is de zonnestroom voor u gratis

 

Zo krijgt u de zonnepanelen zo snel mogelijk op uw dak!

Wij van Enersolar staan erom bekend dat wij snel handelen. Wij bellen namelijk binnen twee werkdagen na uw akkoord om samen tot een installatiedatum te komen. Met de torenhoge energieprijzen van dit moment, is het voor u nog interessanter om zonnepanelen aan te schaffen op dit moment! Daarnaast staat de nieuwe salderingsregeling in 2025 voor de deur. Lees hier meer over de salderingsregeling. Heeft u de bespaarcalculator hierboven ingevuld, maar weet u (nog niet) goed hoeveel zonnepanelen u nodig heeft? Neem contact met ons op. Wij adviseren u, maken een plan met u en wij zorgen dat u kunt genieten van uw zonnepanelen binnen acht weken. 

 

Dit is waarom u kiest voor Enersolar!

  • Advies op maat
  • Kennis en ervaring sinds 2009
  • Achteraf betalen
  • Meer dan 150.000 panelen geplaatst

 

Vragen over Enersolar of uw zonnepaneel berekening? Wij geven u graag vrijblijvend advies.

Neem contact met ons op!