Zonnepanelen

EnerSolar levert onder andere: Trina Solar, SolarWorld, LG Solar enCanadian Solar

 

Trina Solar

Trina Solar is een Chinese producent van zonnepanelen en opgericht in 1997, sinds 2006 is het bedrijf beursgenoteerd in New York. Trina is een van de grootste zonnepanelen producenten wereldwijd en heeft sinds 2007 al meer dan 15GW aan zonnepanelen verscheept.

SolarWorld

SolarWorld – kwaliteitspanelen uit Duitsland

SolarWorld AG geldt als een van de meest gerenommeerde PV-merken van Europa en is al ruim 40 jaar actief in de zonnestroomenergie. De zonnepanelen van SolarWorld worden uitsluitend geproduceerd in Duitsland en Amerika.

LG Solar

Met geavanceerde technologie, ontwikkeld door LG Electronics, is LG Solar er klaar voor om de wereld een meer zonne-verrijkte omgeving te maken. LG Solar streeft naar de hoogst mogelijke kwaliteitszorg met de meest efficiënte panelen.

Canadian Solar

Canadian Solar Inc is een van de toonaangevende fabrikanten in de wereld voor het leveren van toonaangevende hoog rendement zonnecellen, zonne-energie systemen en off grid zonne-energie applicatie-oplossingen. Met productiefaciliteiten in Canada en China heeft Canadian Solar een totale productiecapaciteit van 2.4GW.