Zonnepanelen sets aanschaffen?

Bij ons ontvangt u een totaalpakket met financieel advies, installatie en service. Hiermee ontzorgen wij u volledig. Zo kunt u zo snel en makkelijk mogelijk gebruik maken van uw zonne-energie.

ZonThuis 8

8 zonnepanelen incl. montage

Opbrengst:
2147 kWh
Jaarlijkse besparing
€ 493,86
Netto investering:
€ 3.250,-
ZonThuis 10

10 zonnepanelen incl. montage

Opbrengst:
2.684 kWh
Jaarlijkse besparing
€ 617,32
Netto investering:
€ 3.950,-
ZonThuis 12

12 zonnepanelen incl. montage

Opbrengst:
3.221 kWh
Jaarlijkse besparing
€ 740,78
Netto investering:
€ 4.500,-
ZonThuis 15
complete set zonnepanelen 15

15 zonnepanelen incl. montage

Opbrengst:
3.894 kWh
Jaarlijkse besparing
€ 895,62
Netto investering:
€ 5.400,-
ZonThuis 16
Complete set zonnepanelen 16

16 zonnepanelen incl. montage

Opbrengst:
4.294 kWh
Jaarlijkse besparing
€ 987,71
Netto investering:
€ 5.700,-
ZonThuis
Zonnepanelen set advies op maat

Zonnepanelen advies op maat incl. montage

Opbrengst:
n.t.b.
Jaarlijkse besparing
n.t.b.
Netto investering:
n.t.b.

Zonnepanelen sets inclusief montage

Schaft u zonnepanelen aan bij Enersolar? Dan ontvangt u een een totaalpakket met financieel advies, installatie en service. Hiermee ontzorgen wij u volledig. Zo kunt u zo snel en makkelijk mogelijk gebruik maken van uw zonne-energie.

Voordelen voor het aanschaffen

Zonne-energie is voor iedereen aantrekkelijk. Toch kan de eerste investering groot zijn. Maar er zijn ook fiscale voordelen en lokale subsidies voor u beschikbaar. In onze offertes wordt precies duidelijk van welke voordelen u gebruik kunt maken. Daarnaast ondersteunen wij u bij het regelen van een duurzaamheidslening voor het financieren van het zonnestroomsysteem.

Complete sets zonnepanelen met advies op maat

Elke situatie is anders en vraagt dus ook een uitlopend advies. Bij ons vraagt u altijd eerst een vrijblijvende offerte op, waarna wij bij u langskomen voor advies op maat. U bent dan verzekerd van een zonnepanelen set die aansluit bij uw energieverbruik en dak. Onze adviseurs vertellen u graag alles over de mogelijkheden in uw situatie. 

Voorraad

Vrijwel alle complete sets hebben wij dagelijks op voorraad en zijn vrijwel direct leverbaar. Bekijk de verschillende soorten complete sets voor zonnepanelen in bovenstaand overzicht. Vragen of andere wensen? Neem contact met ons op. 

Ook zonnepanelen sets kopen? Een mooie review van onze klant. 

“Vanaf het eerste contact liep alles op rolletjes: binnen twee dagen de offerte en een dag na de opdracht de installatieplanning. Op de dag van de installatie ontving ik meteen in afschrift alle informatie voor de afhandeling van de btw aanvraag en andere meldingen die Enersolar voor mij deed. De installateurs werkten netjes en zorgvuldig. De communicatie vanuit het bedrijf was telkens vriendelijk en duidelijk. Kortom, echt een no-nonsense bedrijf dat de klant centraal stelt.... en dat alles ook nog eens voor een prettige prijs.”

Neem contact op