Zonnepanelen sets kopen?

Bij ons ontvangt u een totaalpakket met financieel advies, installatie en service. Zo kunt u zo snel en makkelijk mogelijk gebruik maken van uw zonne-energie. En wij ontzorgen u volledig. Wilt u weten hoeveel zonnepanelen u nodig heeft of meer informatie over besparing? Uw zonnepaneel berekening in 1 minuut!

ZonThuis 8

8 zonnepanelen incl. montage

Besparing per jaar
€ 1.801
Terugverdientijd
3,2 jaar
Netto investering
€ 5.700,-
€ 5.700,- BTW 0%
ZonThuis 10

10 zonnepanelen incl. montage

Besparing per jaar
€ 2.085
Terugverdientijd
3 jaar
Netto investering
€ 6.600,-
€ 6.600,- BTW 0%
ZonThuis 12

12 zonnepanelen incl. montage

Besparing per jaar
€ 2.701
Terugverdientijd
2,9 jaar
Netto investering
€ 7.500,-
€ 7.500,- BTW 0%
ZonThuis 15

15 zonnepanelen incl. montage

complete set zonnepanelen 15
Besparing per jaar
€ 3.377,-
Terugverdientijd
2,8 jaar
Netto investering
€ 9.000,-
€ 9.000,- BTW 0%
ZonThuis 16

16 zonnepanelen incl. montage

Complete set zonnepanelen 16
Besparing per jaar
€ 3.602,-
Terugverdientijd
2,7 jaar
Netto investering
€ 9.500,-
€ 9.500,- BTW 0%
ZonThuis

Zonnepanelen advies op maat incl. montage

Zonnepanelen set advies op maat
Besparing per jaar
n.t.b.
Terugverdientijd
n.t.b.
Netto investering
n.t.b.

Zonnepanelen sets kopen inclusief montage

Schaft u zonnepanelen aan bij Enersolar? Dan ontvangt u echt een totaalpakket met daarin financieel advies, installatie van uw gekozen zonnepanelen pakket én service. Wij ontzorgen u volledig en u kunt snel genieten van uw zonnepanelen. 

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Voordelen voor het aanschaffen

Zonne-energie is voor iedereen aantrekkelijk. Toch kan de eerste investering groot zijn, maar er zijn ook fiscale voordelen en lokale subsidies voor u beschikbaar. In onze offertes wordt precies duidelijk gemaakt van welke voordelen u gebruik kunt maken. Daarnaast ondersteunen wij u bij het regelen van een duurzaamheidslening voor het financieren van het zonnestroomsysteem.

Complete sets zonnepanelen met advies op maat

Elke situatie is anders en vraagt dus ook om uitlopend advies. Bent u op zoek naar een zonnepanelen set met 6 panelen, 10 panelen of heeft u geen idee hoeveel? Er zijn onwijs veel mogelijkheden en wij helpen u daar graag mee. Bij ons vraagt u altijd eerst een vrijblijvende offerte op. Hierna komen wij bij u langs voor advies op maat en het beantwoorden van uw eventuele vragen. U bent vanaf dat moment verzekerd van een zonnepanelen set die aansluit bij uw energieverbruik, dak en persoonlijke voorkeur. Onze adviseurs vertellen u graag alles over de mogelijkheden in uw eigen situatie. 

Direct uit voorraad leverbaar

Vrijwel alle complete zonnepanelen sets hebben wij dagelijks op voorraad en zijn vrijwel direct leverbaar. Bekijk de verschillende soorten complete sets voor zonnepanelen in bovenstaand overzicht. Heeft u vragen of andere wensen? Neem contact met ons op. 

Ook een zonnepanelen pakket kopen? Hieronder kunt u een mooie review van een van onze klanten lezen. 

“Vanaf het eerste contact liep alles op rolletjes: binnen twee dagen de offerte en een dag na de opdracht de installatieplanning. Op de dag van de installatie ontving ik meteen in afschrift alle informatie voor de afhandeling van de btw aanvraag en andere meldingen die Enersolar voor mij deed. De installateurs werkten netjes en zorgvuldig. De communicatie vanuit het bedrijf was telkens vriendelijk en duidelijk. Kortom, echt een no-nonsense bedrijf dat de klant centraal stelt.... en dat alles ook nog eens voor een prettige prijs.”

Neem contact op