Om de opgewekte zonne-energie (gelijkspanning) om te zetten naar stroom die bruikbaar is in uw woning of gebouw (wisselspanning), zijn omvormers nodig. EnerSolar kiest voor hoge kwaliteit en gebruikersgemak en kiest daarom voor omvormers van SolarEdge, Enhase, SMA en GoodWe.

 

 

SolarEdge

Logo_SolarEdge.png SolarEdge bedacht een intelligente omvormeroplossing die de manier waarop energie in PV-systemen wordt gewonnen en beheerd fundamenteel heeft veranderd. De DC-geoptimaliseerde omvormeroplossing van SolarEdge maximaliseert energieopwekking op individueel paneelniveau terwijl de kosten van de opgewekte energie worden verlaagd. Klik hier voor meer informatie over SolarEdge.

 

 

Enphase

Enphase.png

Enphase is producent van micro inverters (omvormers). Micro omvormers worden toegepast bij kleinere systemen of bij systemen waar schaduw of verschillende hellingshoeken en orientaties van de zonnepanelen issues zijn.

Micro omvormers worden toegepast per paneel. Dit geeft een hoge betrouwbaarheid en veel flexibiliteit. De omvormers kunnen eenvoudig worden draadloos gemonitord en hebben een zeer lange garantie en levensduur. Klik hier voor meer informatie over Enphase.

 

 

Huawei

Huawei heeft zich gepositioneerd als een prominente speler in de markt van zonne-energieomvormers. De omvormeroplossingen van Huawei zijn ontworpen met een focus op optimalisatie van energieopwekking en efficiënt energiebeheer binnen fotovoltaïsche (PV) systemen. Met een sterke focus op innovatie en kwaliteit heeft Huawei een reputatie opgebouwd als een betrouwbare partner voor zonne-energieoplossingen. Klik hier voor meer informatie over Huawei. 

 

 

Solis

Solis focust zich op het leveren van betrouwbare en kosteneffectieve omvormeroplossingen voor zonne-energiesystemen. Solis-omvormers zijn ontworpen met het oog op efficiëntie en prestaties. Wat Solis onderscheidt, is hun sterke nadruk op betrouwbaarheid en duurzaamheid. De omvormers zijn gebouwd om lang mee te gaan en zijn bestand tegen verschillende weersomstandigheden. Klik hier voor meer informatie over Solis.