Zonnepanelen

Wilt u zonnepanelen kopen van goede kwaliteit tegen een scherpe prijs? EnerSolar zonne-energie biedt diverse topmerken zonnepanelen voordelig aan! Onderstaand een overzicht van producten die u via EnerSolar kunt kopen. Voor meer aanvullende productinformatie klikt u op de link bij het desbetreffende product. 

 

Jinko Solar

Logo_Jinko_Solar.png

Jinko Solar is een wereldleider in de zonne-industrie. Jinko Solar distribueert haar zonne-energie producten en verkoopt haar oplossingen en diensten aan een gediversifieerd internationale, commerciële en residentiële klanten in China, de Verenigde Staten, Japan, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Chili, Zuid-Afrika, India, Mexico, Brazilië, de Verenigde Arabische Emiraten, Italië, Spanje, Frankrijk, België en andere landen. De producten zijn UL-gecertificeerd. In een laboratorium zijn producten onder extreme omstandigheden getest. Denk aan zoutmist of hoge concentraties ammoniak. Dit alles om te zorgen dat Jinko-zonnepanelen voldoen aan de hoogste kwaliteitstandaarden. Al vele jaren hanteert Jinko een van de hoogste industriële productiestandaarden. Capaciteit en kwaliteit worden gegarandeerd. Klik hier voor meer informatie over Jinko Solar.

 

 

Trina Solar

TrinaSolar.png

Trina Solar is een Chinese producent van zonnepanelen en opgericht in 1997, sinds 2006 is het bedrijf beursgenoteerd in New York. Trina is een van de grootste zonnepanelen producenten wereldwijd en heeft sinds 2007 al meer dan 15GW aan zonnepanelen verscheept. Klik hier voor meer informatie over Trina Solar.

 

 

 

AEG Solar

AEG Industrial Solar is onderdeel van de AEG familie. De AEG zonnepanelen blinken uit in betrouwbaarheid, kwaliteit en flexibele inzetbaarheid. En niet geheel onbelangrijk worden de zonnepanelen ontwikkeld volgens het criterium van AEG; “Perfekt in Form und Funktion”. Klik hier voor meer informatie over AEG Solar.

 

 

 Hanwha Q-Cells

Logo Q-cells.png

 Hanwha Q CELLS is een fabrikant die van ontwikkeling tot en met planning, uitvoering en onderhoud het gehele spectrum van fotovoltaïsche   zonne-energie uit één hand biedt - van hoogwaardige zonnepanelen voor u en uw klanten tot en met complete oplossingen.Klik hier voor meer informatie over Hanwha Q-Cells

 

 

 Denim

 Denim heeft als missie: solar voor iedereen toegankelijk maken. Dit doen ze met betrouwbare solarproducten van hoge kwaliteit. Alhoewel Denim  al vanaf 2014 een eigen gezicht heeft, bestaat het bedrijf al sinds 2008 als onderdeel van de Solarclarity Group. Die ervaring en kennis komen   samen in heldere en betrouwbare productportfolio van Denim. Klik hier voor meer informatie over Denim Solar.

 

 

 JA Solar

JA-Solar-696x398.jpg

JA Solar is één van de grootste Chinese producenten in de zonne-energiebranche. Doordat JA Solar het volledige productieproces van zonne-   panelen en cellen in eigen beheer heeft, is deze fabrikant in staat een zeer hoog kwaliteitsniveau te garanderen. JA Solar focust op   de optimalisering van het ontwikkelingsproces van de panelen. Op deze manier zijn zij bezig om efficiency en betrouwbaarheid continue te   verhogen. Klik hier voor meer informatie over JA Solar.

 

 

 Longi Solar

Longi Solar is dé wereldleider op het gebied van zeer efficiënte mono kristallijne zonnecellen en modules. Het bedrijf produceert innovatieve en  zeer hoogwaardige Longi mono zonnepanelen. Klik hier voor meer informatie over Longi Solar.