ZonThuis 10 

U krijgt een advies op maat en bent verzekerd van een A-kwaliteit zonnestroomsysteem waarmee u een zonnige toekomst tegemoet kunt. 

Zonnestroomsysteem 3000 Wp | 2700 kWh

Aantal panelen 10
Type panelen Trina Solar Honey Mono Black 300 Wp
Vermogen per paneel 300 Wattpiek (Wp)
Type omvormer SolarEdge HD-Wave omvormer
Type optimizers SolarEdge P300 optimizers
   
Besparing per jaar*1 € 590
CO2-besparing per jaar 1400 kg
   
Prijs volledig pakket met installatie € 3.950 (excl. BTW)

 

Compleet systeem

Voor de totale pakketprijs krijgt u alles wat u nodig heeft om zonnestroom te gebruiken. Het pakket bestaat uit topkwaliteit zwarte zonnepanelen, benodigde omvormer, montageconstructie, kabels en connectoren en volledige installatie tot en met de meterkast. Uiteraard worden onze zonnestroomsystemen online gemonitord, u kunt zelf u productie bekijken, maar ook wij bekijken op afstand of het systeem naar behoren werkt. 

 

Investering

Vanaf het eerste moment dat uw zonnepanelen zijn aangesloten op uw meterkast produceren ze elektriciteit en bespaart u op uw energiekosten. Zo bent u verzekerd van vaste lage kosten voor uw elektriciteit.

 

CO2-besparing

Met dit pakket van 12 zonnepanelen bespaart u op jaarbasis ongeveer 1.400 kg CO(bron: Milieucentraal). Dit is een uitstekende manier om een steentje bij te dragen aan het verbeteren van het milieu. Met zonnepanelen verdient u elke cent van uw investering terug met energiekosten die u bespaart. Daarnaast pakt u de vervuiling aan bij de bron. Zonnepanelen zijn dan ook een veel minder omstreden manier van CO2-besparing dan CO2-compensatie door bijvoorbeeld het planten van bomen. Kijk voor een uitgebreide analyse van de milieuvriendelijkheid van zonnepanelen hier.

 
*Het totaalbedrag is een exclusief BTW bedrag aangezien u de BTW op zonnepanelen volledig kunt terugvragen van de Belastingdienst. Uiteraard kunnen wij dit ook voor u verzorgen. Voor meer informatie klik hier.